Rebelle presenteert het ‘Goed Genoeg-seksboek’

Vrouwenvereniging Rebelle vzw organiseert een infoavond over ‘intimiteit na het krijgen van kinderen: hoe houd je het vuur brandend?’ en presenteren het ‘Goed Genoeg-seksboek’.

De vrijwilligers van de Harelbeekse groep Rebelle vzw weten als geen ander dat het niet evident is om als koppel met kinderen werk en gezin met elkaar te combineren, laat staan dat er nog ruimte is voor een boeiend seksleven. “Toch is het belangrijk om die intimiteit te koesteren en er tijd voor te maken. Seks is immers goed voor je relatie en je gezondheid”, zeg Inge Bossuyt.

Daarom organiseert Rebelle Harelbeke een info- en praatavond rond het thema. Sekstherapeute en psychologisch consulente Rani Vadevyvere geeft er handvaten hoe het te combineren: een seks- én gezinsleven. Deze avond vindt in een kleine groep plaats in de bibliotheek van Harelbeke op donderdagavond 26 oktober om 20 uur.

Studio Stoutpoep

De vrijwilligers promoten niet alleen hun activiteit, maar ook het Goed Genoeg-seksboek. Deze publicatie van vrouwenvereniging Rebelle bekijkt seks zonder filter, taboe of stigma. Uiteraard met de nodige dosis humor – onder andere met toffe cartoons van Studio Stoutpoep. “Het boek moedigt lezers aan om hun eigen lichaam en hun volle, vrije seksuele zelf te ontdekken.”

Inschrijven voor de infoavond kost 1 euro, drankje inbegrepen, en kan tot 23 oktober via [email protected]. Het Goed Genoeg-seksboek kost 11 euro.

Aankoop kan op de infoavond of via www.rebelle-vzw.be/goedgenoegseks

The post Rebelle presenteert het ‘Goed Genoeg-seksboek’ is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Vredesmolen in Klerken kwarteeuw beschermd: gemeente kocht monument voor een symbolische euro

In Klerken werd gevierd dat de Vredesmolen 25 jaar geleden definitieve bescherming kreeg als restant van een stenen windmolen en als oorlogsmonument. De ruïne werd verstevigd en versterkt om dan na de werken te worden ingehuldigd op 21 juni 2014.
The post Vredesmolen in Klerken kwarteeuw beschermd: gemeente kocht monument voor een symbolische euro appeared first on KW.be.

Lees meer »

Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft”

Zaterdag werd de titel van ereburger van Nieuwpoort uitgereikt aan Godelieve Vieren. Ze krijgt de bijzondere erkenning omwille van haar sociocultureel, politiek en toeristisch engagement in de voorbije decennia. Godelieve Vieren is de 23e ereburger van Nieuwpoort.
The post Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft” appeared

Lees meer »

Cultuurcentrum De Schakel en Cultuurcafé in Waregem openen officieel de deuren: “Fenomenaal, hier kunnen we onze ambitie verder uitbouwen”

Na een lange renovatie werd cc De Schakel vrijdagavond feestelijk geopend. Het cultuurcentrum werd na de sloop van de voormalige bibliotheek een pak uitgebreid. Het team van De Schakel kijkt enthousiast uit naar het komende seizoen. “Hier kunnen we onze ambitie verder uitbouwen”, klinkt het. Ook het gloednieuwe Cultuurcafé springt in het oog en is vanaf vandaag elke dag geopend.<br

Lees meer »

Telex sport

AtletiekDe atletiekcarrière van Jonathan Borlée (36) zit erop. De 400 meterloper kan niet deelnemen aan de Olympische Spelen door een blessure aan de hamstrings. Het missen van de Spelen betekent ook het einde van de loopbaan van Borlée, die normaal ging stoppen na Parijs. Dat is bijzonder zuur voor Jonathan Borlée, want normaal zouden de Spelen van Parijs met vader

Lees meer »

Niet de Middellandse Zee, wel gebied rond Canarische Eilanden is dodelijkste stukje oceaan voor vluchtelingen: “Het risico om te sterven, is 1 op 12”

Voor de kust van het West-Afrikaanse Mauritanië zijn maandag minstens 89 mensen omgekomen toen hun vissersboot zonk. De boot vertrok tussen Senegal en Gambia, en was onderweg naar Europa. Op die route langs de Atlantische Oceaan vielen dit jaar al bijna 5.000 doden. “Het is veel gevaarlijker dan de Middellandse Zee.”

Lees meer »