Racing Genk plukt Nederlands toptalent weg bij Ajax

Na een succesvolle speeldag in de Conference League spelen AA Gent en Racing Genk tegen elkaar. Wie trekt aan het langste eind? Volg het in onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

(School)poort open voor appartementen in Jabbeke?

De nieuwe Permekeschool staat in de steigers. De schoolgemeenschap wenst de omliggende stukken bouwgrond te verkopen om te verkavelen. Maar het gloednieuwe ruimtelijk uitvoeringsplan RUP omvat ook de hele zone tussen de Stationsstraat, Kroondreef en Graaf de Renesselaan met de Varsenareweg. Groen vreest voor verdere appartementsgebouwen in het centrum.
The post (School)poort open voor appartementen in Jabbeke? appeared first

Lees meer »

Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!”

Jill Malfait (32) neemt met Den Bokaal haar intrek in het gewezen pand van Courgette aan het Sint-Jansplein. “Ik volg dezelfde gezonde, biologische trend, maar niet langer uitsluitend plantaardig. Er komen ook bokalen met vlees in het aanbod.”
The post Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een model in New York, shopverslaafde of basketbalspeler die drumt in de kerk: één van deze mannen wordt Mister World Belgium

De fotoshoots zijn beoordeeld, het defilé in zwemshorten klaar om gehouden te worden. Nu zondag kiest Miss België-organisatrice Darline Devos uit één van deze acht mannen een Mister World Belgium. “Hij vertegenwoordigt ons land op de verkiezing van Mister World in Vietnam. Na tien jaar doet ons land eindelijk weer mee”, zegt ze. Het wereldkampioenschap voor mooie mannen vindt plaats

Lees meer »

Meeste bosbranden in twintig jaar in Amazonewoud tijdens eerste zes maanden van 2024

Brazilië heeft in de eerste helft van het jaar 13.489 branden geteld in het Amazonewoud. Het gaat om het hoogste cijfer in twintig jaar. Dat blijkt maandag uit gegevens van satellietbeelden. Het aantal branden in de eerste jaarhelft ligt 61 procent hoger dan tijdens dezelfde periode vorig jaar (8.344). Experten wijzen naar onder meer de droogte, die historische proporties aanneemt.

Lees meer »

Albert en Paola vieren huwelijksverjaardag gezellig samen in Frankrijk: “Ze zijn daar alleen met z’n tweeën”

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren vandaag hun 65ste huwelijksverjaardag. Ter gelegenheid van hun briljanten jubileum hebben ze via het koninklijk paleis een nieuwe foto laten verspreiden. Volgens royalty-expert Jo De Poorter vond het grote feest afgelopen weekend al plaats en vieren ze vanavond deze gebeurtenis gezellig samen met twee.

Lees meer »

Fran Devoldere van Zwaantjes Roller Club: “Voluit gaan”

Tijdens de Cadet Challenge volgend weekend, die voor de zevende keer op rij in Zandvoorde plaatsheeft, zijn er in hun categorie zo’n zeventig renners waar ze in drie reeksen worden ingedeeld.
The post Fran Devoldere van Zwaantjes Roller Club: “Voluit gaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »