Mama van Olivia Trappeniers vecht al 22 jaar tegen MS: “Ze raakte zo bevriend met Olivia Newton-John”

“Ze wilde uit bad stappen, werd draaierig en viel.” De wereld van zangeres Olivia Trappeniers (26) stond stil toen bleek dat haar moeder Grace multiple sclerose had. Vandaag is ze stabiel, maar haar zenuwaandoening heeft Olivia’s leven sterk beïnvloed. Als nieuwe stem van de MS Liga wil ze zorgen voor meer bewustwording. “Als tiener hield ik mama’s ziekte geheim”, vertelt ze ze in ‘Dag Allemaal’. “Mensen mochten niet denken dat er iets abnormaals was bij ons.”

Meer krantenkoppen in België

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK (21u). Mbappé over Ronaldo: “Hij is een legende, maar we hopen morgen te winnen” – Martínez: “Frankrijk is meer dan Mbappé”

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinale op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor?

Lees meer »

Daniel De Pauw zet stapje opzij bij FC Kleit

De laatste wedstrijd van het voorbije seizoen was voor Daniel De Pauw (74) ook zijn laatste wedstrijd als délégué van de eerste ploeg. Hij blijft wel voor de terreinen van FC Kleit zorgen.
The post Daniel De Pauw zet stapje opzij bij FC Kleit appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Een dag ‘Het eiland’ niet gequoot, is een dag niet geleefd”: fans vieren populaire tv-reeks in coworking op Antwerpse Meir

Trivial time, groene dassen en ‘ne ring op een Düsseldorf’: fans van Het eiland kunnen nog tot eind juli in de voetsporen treden van Guido, Michel, Frankie en Alain en de werksfeer opsnuiven bij Cynaaaal-GOGO. Omdat de reeks 20 jaar bestaat, opende streamingdienst Streamz ‘Coworking Het Eiland’ op de Antwerpse Meir. (En dat is geen) zever, gezever.

Lees meer »