KIJK. Geen nieuw WK-goud: Simone Biles valt en moet vrede nemen met zilver op sprong

Geen nieuwe wereldtitel voor Simone Biles (26). Ze was de topfavoriete op de sprong, maar kwam ten val bij de eerste poging. Haar tweede was wel piekfijn, maar Rebeca Andrade bijbenen – die tweemaal foutloos turnde – lukte niet meer. Zilver dus voor Biles, en haar 28ste WK-medaille.

Meer krantenkoppen in België

Historisch kerkhof krijgt eerherstel: Vlaamse Landmaatschappij richt Sint-Pietersveld in als natuurbegraafplaats

Voor enkele maanden stipten we reeds aan dat er al sinds 2017 plannen bestaan om van het verwaarloosde kerkhof Sint-Pietersveld in Doomkerke een respectvolle begraafplaats te maken. Tot dusver zonder gevolg. Nu laat de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) weten dat de werken deze maand starten. Zo krijgt dit wat treurig ogend funerair erfgoed na ettelijke jaren eindelijk de zorgen die het

Lees meer »

Vijverkaffee schenkt aan goede doelen

Het Vijverkaffee, de zomerse pop-upbar bij Papes Putten in Lichtervelde, start op vrijdag 9 augustus en blijft open tot en met zondag 18 augustus. Vorig jaar konden de organisatoren van het Vijverkaffee iets meer dan 3.800 euro verdelen over vijf goede doelen. Dit jaar kiezen ze voor dezelfde goede doelen.
The post Vijverkaffee schenkt aan goede doelen appeared first

Lees meer »

Niels (22) start met Vastgoeddiensten Vanhecke in Izegem

Niels Vanhecke (22) begon zijn eigen zaak Vastgoeddiensten Vanhecke in Izegem. Het bedrijf biedt EPC-attesten en plaatsbeschrijvingen aan. Daarbij streeft Niels telkens naar de maximale kwaliteit voor de klant.
The post Niels (22) start met Vastgoeddiensten Vanhecke in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Er wordt gezegd dat het olympisch zwembad in Parijs een ’traag’ bad is, maar de meningen zijn verdeeld.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »