‘Ik begon haar kwalijk te nemen dat ze rookte. Ik weet niet waarom, want ik rookte zelf ook’: Hanna’s oude gewoontes verscheurden haar relatie

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“DEMbargo”: Rijke donateurs van de Democraten draaien geldkraan dicht tot Biden terugtreedt

Verschillende financiers van de Democratische Partij zetten hun donaties stop. Ze doen dit om de druk op Biden te verhogen, zodat hij zich terugtrekt als presidentskandidaat. Dat melden verschillende Amerikaanse media. De 81-jarige Amerikaanse president Joe Biden, die vorige week een zwak debatoptreden had, zegt echter vastbesloten te zijn om als presidentskandidaat van de Democratische Partij aan te blijven.

Lees meer »

Een bescheiden huwelijk, maar wel een met bijzondere details: zo trouwde VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer

Voor een keer zélf het nieuws van de dag. VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer (33) zei zaterdag in Antwerpen ja tegen haar grote liefde, ondernemer Jens De Maere (34). Alle clichés gingen daarbij overboord, zo onthult de bruid. Zo was er een hele grote vol-au-vent-koek in plaats van een bruidstaart. “Jens en ik houden niet van het klassieke trouwgebeuren.”

Lees meer »

Christiaan heeft al ruim een maand geen internet of tv omdat facturen Proximus bij naamgenoot belanden: “Een oplossing? Misschien volgend jaar, zeiden ze”

Christiaan Rosiers (67) uit Willebroek heeft al meer dan een maand geen internet en tv, omdat hij volgens Proximus zijn facturen niet betaalt. Dat komt omdat de telecomoperator de facturen sinds eind mei opstuurt naar zijn naamgenoot Christiaan Rosiers (69) uit Itegem. Ook na een twintigtal smeekbedes kon of wil Proximus het probleem niet oplossen.

Lees meer »

FC Gullegem strikt ex-prof Bob Straetman: “Over mijn nieuwe club had ik niets dan lof gehoord”

FC Gullegem hield zich aanvankelijk in de luwte, in z’n zoektocht naar versterking. Tot de rood-witten onlangs fier als een gieter uitpakten met de komst van Bob Straetman, die overkomt van de failliete kampioen Eendracht Aalst. De 26-jarige Straetman was ooit prof bij SC Lokeren, en kan bij Gullegem een belangrijke rol spelen.
The post FC Gullegem strikt ex-prof

Lees meer »

LIVE SPANJE-GEORGIË. Achterstand komt als donderslag bij heldere hemel, klaart het voor rust nog op voor de Spanjaarden?

De Spanjaarden maakten op dit EK voetbal als een van de weinige toplanden wel indruk door in een groep met Italië en Kroatië 9 op 9 te halen. EK-debutant Georgië beleefde dan weer een sprookje: het klopte in de laatste match verrassend Portugal en stootte zo als derde door naar de volgende ronde. Krijgt dit sprookje een vervolgverhaal of worden

Lees meer »

Grote Markt in Lier krijgt nieuwe ledverlichting die van kleur kan veranderen: “Zal er een stuk frisser uitzien”

De Grote Markt in Lier krijgt volledig nieuwe verlichting. Onder andere de lichten aan de gevels van het stadhuis en de straatverlichting, worden vervangen door ledlampen die van kleur kunnen veranderen. "Zo willen we energie besparen, maar het esthetische is zeker ook van belang", klinkt het bij de stad. Tegen 2030 moet alle openbare verlichting werken op ledlampen.

Lees meer »

Naar het pretpark met het gezin? Dat kost je minstens 178,30 euro, maar Plopsaland is iets goedkoper dan vorig jaar

Een dagje in een West-Vlaams pretpark kost je deze zomer net iets meer dan vorig jaar of toch in de meeste pretparken. Bellewaerde Park is het enige pretpark dat dit jaar hun ticketprijzen lichtjes verhoogde. Het eten in Plopsaland werd iets goedkoper. In Boudewijn Seapark daarentegen werd het menu een tikkeltje duurder.
The post Naar het pretpark met het

Lees meer »

Marino Keulen (Open VLD): “We zijn als partij in een crisis beland, Vlaanderen heeft met ons afgerekend”

De Vlaamse liberalen staan voor een tocht door de woestijn. De implosie van Open VLD trof ook boegbeeld Marino Keulen, die na 29 jaar de nationale politiek verlaat. Een gesprek over de “slijtage” van zijn partij, de klap in Limburg en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez. “Een samensmelting MR-Open VLD? Het zou handig zijn als Bouchez eerst Nederlands zou spreken.”

Lees meer »