Chauffeur in levensgevaar bij knal tegen boom in Heestert

Zaterdagmorgen vroeg reed een auto tegen een boom in de Stijn Streuvelsstraat in Heestert. De bestuurder in levensgevaar.

Het was rond 4u15 dat de bestuurder van een BMW in de Stijn Streuvelsstraat uit de richting van Heestert naar Avelgem reed. Op een bepaald ogenblik verloor hij de controle over het stuur en kwam aan de andere kant van de weg tegen een boom terecht.

De klap was bijzonder zwaar. De bestuurder, een 26-jarige man uit Avelgem, zat gekneld in het voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden. Na een half uurtje werd hij met levensbedreigende verwondingen onder begeleiding van een MUG-team naar het ziekenhuis overgebracht.

Hoe het ongeval kon gebeuren zal nu onderzocht worden. Vermoedelijk viel de man in slaap achter het stuur, want er werden geen remsporen gevonden.

De plaats van het ongeval is de hulpdiensten niet onbekend. In het verleden gebeurden al meerdere zware ongevallen waarvan sommige met dodelijke afloop. Vorig jaar in juli reed een auto er ‘s nachts tegen een vrachtwagen en overleed de bestuurster er ter plaatse. De Stijn Streuvelsstraat werd lange tijd voor het verkeer afgesloten.

The post Chauffeur in levensgevaar bij knal tegen boom in Heestert is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Stagiair Joe (37) mag ziekenhuis zes maanden na bizar ongeval op parking The Jane verlaten, maar wacht nog lange revalidatie

De 37-jarige Brit Joe Claridge mag na bijna zes maanden het ziekenhuis binnenkort verlaten. De stagiair werd op maandag 8 januari overreden door sterrenchef Nick Bril (40) op de parking van The Jane, na een stevig feestje. Er wacht de hulpkok een lange revalidatie in Revalidatiecentrum Pellenberg, bij Leuven. Dat schrijven de kranten van Mediahuis.

Lees meer »

Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe uitbaters van B&B Quarter House: van McDonald’s naar paardenpension

Quarter House, de B&B met paardenpension in Moerkerke, heeft nieuwe uitbaters. Vanessa Huughe (50) en Kris Bogaerts (45) zwaaien nu de plak op het domein. “Als grote paardenliefhebbers kenden we het domein al en toen we de kans kregen de uitbating over te nemen, hebben we toegehapt”, zegt Vanessa.
The post Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe

Lees meer »

“Dief propte sigarenkistjes in zijn onderbroek”: Alain (57) waarschuwt collega’s nadat bende voor 6.600 euro buit maakt in zijn speciaalzaak

Een gewiekste dief heeft zopas een grote slag geslagen bij Alain Plouvier (57). De dief ging aan de haal met een fles dure cognac en sigaren ter waarde van liefst 6.600 euro. Het blijkt te gaan om een lid van een gespecialiseerde bende die ook al elders in het land en in Nederland heeft toegeslagen. Plouvier wil zijn collega’s waarschuwen.

Lees meer »

1000-soortenweekend: geslaagd met grote onderscheiding

Op de achtste editie van het 1.000-soortenweekend in het West-Vlaamse Hart hebben natuurliefhebbers maar liefst 1.285 soorten wilde planten en dieren in Ingelmunster en Izegem geregistreerd.
The post 1000-soortenweekend: geslaagd met grote onderscheiding appeared first on KW.be.

Lees meer »

Neemt Cristiano Ronaldo met negatieve primeur afscheid bij Portugal? “Hij weet dat het er waarschijnlijk voor hem opzit”

Hij troostte Pepe, maar zat zelf in zak en as. Cristiano Ronaldo (39) heeft z’n laatste minuut op een EK gespeeld, misschien wel z’n laatste minuut als international. Dat laatste is nog niet duidelijk. Wel is zeker dat EURO 2024 is uitgedraaid op een teleurstelling voor de Portugese vedette. Het leverde hem ook een (negatieve) primeur op.

Lees meer »

Hulpdiensten houden grote reddingsoefening op strand van Bredene: “Net zoals het er bij een echte interventie aan toe zou gaan”

Een tachtigtal mensen – hulpdiensten en figuranten – namen dinsdag deel aan een grote reddingsoefening in Bredene. Daarbij werden twee scenario’s gesimuleerd. “Jaarlijks zijn er een tweetal incidenten waarbij kinderen onder het zand bedolven geraken”, zegt gouverneur Carl Decaluwé over één van de scenario’s. Verder werd ook een aanvaring op zee gesimuleerd waarbij vier drenkelingen betrokken waren.
The post

Lees meer »

Na 4 jaar is zwemwedstrijd Damme-Brugge terug: “Het was best lastig”

Corona, eendenkroos en blauwalg zorgden er de voorbije vier jaar voor dat de 98ste editie Damme-Brugge niet kon plaatsvinden. De Koninklijke Brugse Zwemkring (BZK) koos voor een nieuwe datum eerder op het seizoen met als nieuwigheid een zwemjogging over een afstand van één kilometer. De waterwaarden waren zondag goed en het bleef droog. Op die manier konden 250 zwemmers hun

Lees meer »

“Tot ge dood valt hé man!”: straffe Evenepoel, die zijn ‘kinderdroom’ vervult, vurig vooruit gestuwd in volgwagen

Een fenomenale Remco Evenepoel (24) heeft de eerste tijdrit in deze Tour de France van 25,3 kilometer naar zijn hand gezet. Enkel geletruidrager Tadej Pogacar kon in de buurt van Evenepoel blijven. Zijn vrouw, Oumi Rayane, stond voor het podium te glunderen van trots. “Ik heb van iedere seconde genoten”, klinkt het bij onze landgenoot. Ook ploegleider Klaas Lodewyck, die

Lees meer »

Speelpleinwerking veel leuker dan schoolbanken

Terwijl de kleuters en lagere scholieren hun laatste schooldagen sleten, was jeugdconsulent Bieke Coucke hard aan de slag om met haar team een leuke vakantie voor te bereiden voor de kinderen. Op 1 juli werd het startschot werd gegeven van wat een spannende tijd zal worden voor heel veel Oostrozebeekse kinderen. In tegenstelling tot vorige jaren waren er meteen ook

Lees meer »