Opnieuw minigolfen en tennissen aan Stella Maris

Aan Stella Maris op de Strandwijk in Zeebrugge kan je sinds woensdag opnieuw minigolf en tennis spelen. De site stond al een tijdje leeg nadat de laatste uitbaatster, Els De Neve, ermee stopte.

De stad zocht een nieuwe uitbater. Buurtwerkster Hilde Ballegeer, die actief is in Zeebrugge, zag iets in de site en had ook al veel klachten en opmerkingen gekregen van de Zeebruggenaars. Ze houden van de minigolf waar velen met hun kinderen of kleinkinderen komen.

Voor 4 euro kan je vanaf nu minigolf spelen en voor 10 euro tennis. Hiervoor kan je afspreken met Rick Moerman of Guy Vermoesen die bijhouden wanneer de terreinen vrij zijn. Minigolf en tennis zal dagelijks kunnen gespeeld worden van maandag tot en met zaterdag, telkens van 13.30 tot 17.30 uur.

De buurtwerkster wil er een ontmoetingsplaats van maken voor Zeebruggenaars. Daarom wou ze ook een cafetaria. Ze vond voormalig hotelierster Yasmine Wellens bereid om vanaf nu tot aan de kerstvakantie wekelijks op woensdagnamiddag de cafetaria te runnen. “Je kan er terecht voor een heerlijk drankje en een pannenkoek tegen democratische prijzen”, vertelt buurtwerkster Hilde Ballegeer. Ze hoopt opnieuw de Zeebruggenaars te mogen verwelkomen maar ook de tweedeverblijvers die ook in de wintermaanden afzakken naar Zeebrugge tijdens de mooie weekends.

The post Opnieuw minigolfen en tennissen aan Stella Maris is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Helikopterpiloot van Royal Navy omgekomen bij ongeluk op Kanaal

Een lid van de Britse Royal Navy is in de nacht van woensdag op donderdag om het leven gekomen bij een helikoptercrash op het Kanaal. Dat maakt de marine donderdag bekend. De helikopter voerde een nachtelijke oefening uit met het vliegdekschip HMS Queen Elizabeth, toen het misging. De Merlin Mk4 moest volgens de Britse marine voor de kust van Dorset

Lees meer »

Dertiger riskeert celstraf voor rondvoeren cocaïne: “Ik heb leukemie en moet 50.000 euro schulden betalen”

Een 35-jarige man uit Gistel hangt tien maanden cel boven het hoofd omdat hij voor een opdrachtgever in Oostende cocaïne rondvoerde. T.V. barstte in tranen uit bij de strafrechter in Veurne. “Ik heb leukemie en heb 50.000 euro schulden, daarom deed ik het. Hoelang ik nog te leven heb, weet ik niet.”
The post Dertiger riskeert celstraf voor rondvoeren

Lees meer »

Laura Vandewynckel trok met kunstwerk door geboortedorp

Het Kunstenfestival heeft vorige zondag zijn deuren gesloten voor dit jaar. Op de zolder van de pastorie stond een werk opgesteld van kunstenaar Laura Vandewynckel (38) en haar team. Laura is afkomstig uit Poperinge en genoot van deze thuismatch om in eigen streek werk te kunnen tonen. Met een installatie trok ze in de lente door het dorp en geraakte

Lees meer »

Chantal Ghesquière (70) neemt afscheid van politiek: “Sta graag mijn plaats af aan mensen met verfrissende ideeën”

Chantal Ghesquière (70) start aan de laatste maanden van haar politieke loopbaan. Na twaalf jaar in de gemeenteraad van Mesen besliste ze om niet meer op te komen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Ik sta graag mijn plaats af aan mensen die jonger zijn en klaar staan met verfrissende ideeën”, vertelt ze.
The post Chantal Ghesquière (70) neemt afscheid van

Lees meer »

Barbara Sarafian werd door theatericoon Dora Van der Groen van toneelschool gestuurd: “Ik weet nog altijd niet waarom”

“Ik was vooral erg zoekende”, vat Barbara Sarafian (56), de nieuwe kotmadam van VTM, haar eigen studententijd samen. Die verdeelde ze over Brussel, Gent en Antwerpen om uiteindelijk als selfmade actrice en ondernemer haar plaats te vinden. Een verhaal van vallen en opstaan dankzij een prof die haar op de juiste weg zetten tijdens een examen en de boycot door

Lees meer »

EXCLUSIEF. In het hoofd van CEO Frederik Delaplace: “Hij trok naar de VRT voor het naamkaartje, het prestige”

Zijn vrienden omschrijven hem als ‘joviaal’, programmamaakster Lidewij Nuitten noemde hem ‘dictatoriaal’. Na een week waarin de CEO van de VRT stevig onder vuur lag, dringt de vraag zich dan ook op: wie is Frederik Delaplace (54) eigenlijk? En waarom doet hij wat hij doet? Insiders gunnen ons een blik in het hoofd van de grote baas van de openbare

Lees meer »