Mandela Keita in de wolken met selectie bij Rode Duivels: “Arthur was de eerste die me kwam feliciteren”

Opnieuw een Antwerp-speler in de selectie van de Rode Duivels. Niet Arthur Vermeeren, zoals velen dachten, wel Mandela Keita. De middenvelder was de ‘surprise du chef’ op de persconferentie naast Mark van Bommel. “Ik kreeg vanmorgen een berichtje van de bondscoach.”

Meer krantenkoppen in België

Prinses Delphine prijst koning Albert: “Je kan niet alles inhalen, maar ik hou van mijn vader en dat is genoeg”

Ze heeft jarenlang voor erkenning moeten vechten, maar vandaag is prinses Delphine (56) gelukkig met de relatie die ze met haar vader heeft opgebouwd. In een interview met het tijdschrift ‘Paris Match’ geeft de prinses meer details over de band die ze met koning Albert (90) heeft. Sinds hun verzoening zijn hun interacties zowel hartelijk als betekenisvol geworden.

Lees meer »

ISVAG vraagt wijziging aan voor omgevingsvergunning om afvalverbrandingsoven in Wilrijk open te houden

Afvalintercommunale ISVAG heeft een wijziging aangevraagd voor haar omgevingsvergunning. Het bedrijf kreeg eind 2022 een proefvergunning van 2 jaar maar moet daarvoor voldoen aan verschillende voorwaarden, die enkel haalbaar zijn bij een wijziging van de omgevingsvergunning. "We moeten de impact op de buurt zoveel mogelijk beperken", zegt Kristel Moulaert, algemeen directeur van ISVAG.

Lees meer »

Cercle Brugge heeft met Ibrahim Diakité een nieuwe rechtsachter

Cercle Brugge heeft een akkoord bereikt met de 20-jarige Ibrahim Diakité. Hij ondertekende een contract voor vier seizoenen tot medio 2028. Hugo Siquet verliet als rechtsachter groen-zwart na een uitleenbeurt en keerde terug naar het Duitse Freiburg. Diakité zal zijn plaats innemen.
The post Cercle Brugge heeft met Ibrahim Diakité een nieuwe rechtsachter appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël beveelt evacuatie van Khan Younis en Rafah – Netanyahu belooft onderzoek naar vrijlating Palestijnse ziekenhuisdirecteur

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten. En duizenden Israëlische ultraorthodoxe mannen zijn zondag in Jeruzalem de straat op gegaan om te protesteren tegen de dienstplicht. Zij doen dit vanwege een uitspraak van het Israëlische

Lees meer »

Ondanks schadeclaim van 156 miljoen euro: Netflix biedt aanzienlijk bedrag voor nieuwe show van ‘Baby Reindeer’-maker

Netflix heeft door de reeks ‘Baby Reindeer’ al een aanklacht van maar liefst 170 miljoen dollar (ruim 156 miljoen euro) aan zijn been, maar daar lijkt de streamingdienst zich niets van aan te trekken. Bovendien willen zij dat de maker van de reeks, over een barman die gestalkt wordt door een oudere vrouw, een nieuwe show maakt. Dat meldt ‘The

Lees meer »

Anzegemse vzw Karibu weet jury te bekoren: “Focus op huisvesting is cruciaal”

Vluchtelingennetwerk Vlaanderen bekroonde de Anzegemse vzw Karibu met een solidaire award. De jury koos unaniem voor Karibu als winnaar door de veelzijdige en impactvolle aanpak. “Wat Karibu bijzonder maakt, is hun focus op huisvesting, wat van cruciaal belang is voor zowel nieuwkomers als de mensen die met hen in contact komen.”
The post Anzegemse vzw Karibu weet jury te

Lees meer »