IN BEELD. Vandaag 30 jaar weervrouw: Sabine Hagedoren door de jaren heen

6 oktober, het is precies 30 jaar geleden dat weervrouw Sabine Hagedoren (55) haar debuut maakte op uw tv-scherm. Ze was lerares toen ze de overstap maakte naar de openbare omroep. Een beslissing waar ze geen spijt van lijkt te hebben, want ze voorspelt nog steeds met veel plezier een zonnig weekend of een hogedrukgebied dat eraan komt. De jaren lijken wel voorbij gevlogen. Een overzicht van haar carrière in acht opmerkelijke beelden.

Meer krantenkoppen in België

N-VA heeft weinig begrip voor uitspraken Rousseau: “Moeten nog 5 jaar samenwerken”

Na 16 uur onderhandelen, hebben N-VA, Vooruit en CD&V gisteren een regeerakkoord bereikt. De leden van Vooruit hebben het akkoord al goedgekeurd met een overgrote meerderheid van 94 procent. N-VA en CD&V houden hun toetredingscongressen vandaag. Over de verdeling van de bevoegdheden is voorlopig nog niets bekend. Daarover wordt ook vandaag gecommuniceerd. Volg alles op de voet in onze liveblog.

Lees meer »

Nu woonwagenterrein in Sint-Truiden wordt vernieuwd: hoe is het gesteld met woonwagenterreinen in Limburg?

Vorig jaar is beslist dat gemeenten geen subsidies meer ontvangen van de Vlaamse overheid voor de bouw en het onderhoud van woonwagenterreinen. De stad Sint-Truiden maakt nu als een van de laatste gemeenten gebruik van subsidies om het woonwagenterrein te onderhouden. Sociale organisatie SAAMO pleit voor een herinvoering van de subsidies en ook voor een wettelijk kader om woonwagens ook

Lees meer »