Ieperse Gantner Ticketing haalt De Efteling binnen als klant

De Efteling, het grootste attractiepark van Nederland, gaat in zee met het Ieperse Gantner Ticketing voor haar reserveringen, tickets en kassasysteem. Het Ieperse bedrijf dat groeide uit het vroegere Syx Automations haalt zo opnieuw een belangrijke speler in de vrijetijdsmarkt binnen.

Gantner Ticketing heeft haar hoofdkantoor op businesspark Ter Waarde in Ieper en is een nazaat van het vroegere Syx Automations, dat in 2017 werd overgenomen door de Oostenrijkse groep Gantner. Het bedrijf biedt toonaangevende alles-in-één ticketingoplossingen voor de attractie- en vrijetijdsindustrie en kon onlangs De Efteling aan de haak slaan als grote klant.

Softwareplatforms

“Attractiepark- en resort De Efteling gaat voor ticketing, boeking en kassasysteem gebruik maken van de innovatieve ticketingoplossingen Enviso en Recreatex van Gantner Ticketing”, zegt Stefanie Dieryckx, teamlead marketing bij Gantner Ticketing. “Onze softwareplatforms beheren de online stroom voor school- en groepsboekingen, online ticketing en POS (point of sale, red.). Met Enviso Trade, ons herverkoopportaal, kan de Efteling eenvoudig samenwerken met gecertificeerde resellers. Gantner Ticketing zal ook een integratie bouwen met Skidata SAP en XAFAX.”

Enthousiast

Het Ieperse bedrijf is trots deze samenwerking te kunnen bekendmaken. “Gantner Ticketing is enthousiast over deze samenwerking en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking”, vervolgt Stefanie. “Met de oplossingen van Gantner Ticketing kan de Efteling haar gasten een efficiëntere manier bieden om tickets en diensten te boeken, evenals een veiligere manier om betalingen te verwerken. Ze zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe partnerschap hen zal helpen hun gastervaring te verbeteren en het boekingsproces efficiënter te maken.” (TOGH)

The post Ieperse Gantner Ticketing haalt De Efteling binnen als klant is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Unesco duidt eerste biosfeergebied in België aan

Het Nederlands-Belgische grenspark Kempen-Broek is vrijdag door de Unesco aangeduid tot een van de elf nieuwe biosfeergebieden. Dat meldt het VN-agentschap op zijn site. Het is het eerste door Unesco erkende biosfeergebied in ons land, voor Nederland is het het tweede. Unesco’s biosfeernetwerk telt nu 759 gebieden in 136 landen.

Lees meer »

“Who else?”: Bellingham behoedt Engeland van voetbaltrauma met wonderlijke omhaal in 95ste minuut

Engeland is op het EK tegen Slovakije in extremis ontsnapt aan een nieuw voetbaltrauma. Met dank aan Bellingham, goed voor een geniale gelijkmaker in het slot van de reguliere toegevoegde tijd. Slovakije kraakte daarna in de verlengingen. Bellingham, die het na zijn doelpunt uitschreeuwde (“Who else?” Wie anders?, red.), en co. blijven zo met een 2-1-zege in de running en

Lees meer »

Belgisch onderzoek naar gebruik van paddo’s om alcoholverslaving te bekampen

In het Brusselse Brugmann-ziekenhuis loopt momenteel de eerste klinische studie in België naar het gebruik van psilocybine, het werkzame bestanddeel in hallucinogene paddenstoelen, bij de behandeling van alcoholverslaafden. In totaal zullen zo’n 62 personen de komende twee jaar, in lage of hoge doses, met deze stof behandeld worden. Dat is dinsdag gebleken bij de voorstelling van de studie door de

Lees meer »

Ouders van verdronken Harmony (7) spreken voor het eerst: “Mijn zoon was bang van water. Waarom werd er niet op hem gelet?”

Met veel vraagtekens blijven ze achter. De ouders van Harmony Francis (7) uit Borgerhout weten nog steeds niet wat hun zoontje afgelopen donderdag precies is overkomen in het recreatiedomein De Mosten. Harmony, die niet kon zwemmen, verdronk die dag tijdens een schooluitstap in het meer. “Bij de telling moesten alle leerlingen op hun handdoek op het strand gaan zitten. Die

Lees meer »

‘Vlaanderen Zingt’ massaal mét publiek in Izegem, Wenduine, Oostende, Blankenberge, Sint-Idesbald, Nieuwpoort én Torhout

Ook deze zomer zal ‘Vlaanderen Zingt’ weer door het Vlaamse land toeren om op 34 locaties het publiek aan het zingen te krijgen. Na de eerste editie 26 jaar geleden in Antwerpen blijven de pleinen overal volstromen, in totaal zo’n 150.000 mensen. En ‘Vlaanderen Zingt’ komt tot 31 augustus ook nog vaak naar West-Vlaanderen.
The post ‘Vlaanderen Zingt’ massaal

Lees meer »

Voorzitter Vlaams Belang Wervik Rudy Denys verhuist naar Blankenberge: “Nood aan een nieuwe start in een andere omgeving”

Voorzitter Rudy Denys (62) van het Vlaams Belang Wervik verhuist binnenkort naar Blankenberge en sluit daar aan bij de plaatselijke afdeling. “Met pijn in het hart heb ik deze beslissing genomen, daar ik nood heb aan een nieuwe start in een andere omgeving”, zegt Rudy. “Het was tijd voor iets anders. Ik wil iedereen bedanken voor de steun die ik

Lees meer »