Chauffeur (32) zit gekneld in wagen na zware botsing met landbouwmachine: man in levensgevaar

Een landbouwvoertuig en een personenwagen zijn vrijdagnamiddag tegen elkaar gebotst in de Veldstraat in Brecht. Een 32-jarige bestuurder uit Wuustwezel is in levensgevaar afgevoerd naar het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen.

Meer krantenkoppen in België

Vlaamse asielen vangen recordaantal dieren op

De 182 erkende Vlaamse dierenasielen hebben vorig jaar een recordaantal van 49.377 dieren opgevangen. Dat meldt Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA). Tegelijk was er ook een recordaantal adopties: 35.627 dieren kregen een nieuwe eigenaar.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Meerderheid Europarlement wil opheffing beperkingen voor Kiev op wapengebruik

Het zogenaamde “plan voor de overwinning” van Oekraïne op Rusland is “volledig voorbereid”. Dat heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky woensdag gezegd. Zelensky wil het plan deze maand nog voorleggen aan zijn Amerikaanse evenknie Joe Biden. De Russen zijn ondertussen in de regio Koersk, die sinds begin augustus het strijdtoneel is van een Oekraïens offensief, een tegenoffensief gestart. Maandag claimden

Lees meer »

Overnemer gezocht voor Slagerij Els & Jozef

Na 33 jaar uitbating stellen Jozef Vanbelle (58) en Els Vansteelant (58) hun slagerij in de Koolkerkse Steenweg in Sint-Jozef te koop. “Na jaren van hard werk, willen we het wat rustiger aan doen”, zegt Jozef. “Maar we stoppen niet voor er een geschikte koper of overnemer gevonden is.”
The post Overnemer gezocht voor Slagerij Els & Jozef appeared

Lees meer »

Man wordt onwel achter stuur, Ulrich (48) start meteen reanimatie: “Moest mijn EHBO-cursus voor het eerst in praktijk brengen”

Een oudere man is donderdagavond achter het stuur onwel geworden in de Stationsstraat in Waregem. Hij ging van de weg af en botste met zijn auto tegen een zijmuur van het Heilig Hart College. Ulrich Maheur (48) uit Zulte zag alles gebeuren en snelde te hulp. “De bestuurder was bewusteloos en ik voelde geen hartslag meer. Gelukkig volg ik elk

Lees meer »

Engagementsverklaring voor dorpskernvernieuwing in Wijnendale

Het dorp Wijnendale krijgt tijdens de volgende politieke legislatuur nieuwe rioleringen. Ook worden diverse straten heraangelegd. Om dat gestroomlijnd te laten verlopen, heeft de gemeenteraad maandagavond een engagementsverklaring goedgekeurd.
The post Engagementsverklaring voor dorpskernvernieuwing in Wijnendale appeared first on KW.be.

Lees meer »