74-jarige vermiste vrouw na 4 dagen levend teruggevonden in bos in Kampenhout

Na een zoektocht van 4 dagen is een 74-jarige vrouw uit Kampenhout levend en wel teruggevonden. De dame lag vier dagen lang in het bos in de gemeente. "Doordat ze riep om hulp, hebben we haar gevonden", vertelt de woordvoerder van politiezone KASTZE.

Meer krantenkoppen in België

Drie jaar cel voor jonge Nederlandse drugskoerier die politievoertuig langs E17 ramde: “Er hadden twee doden kunnen vallen”

“Dat manoeuvre op de snelweg was echt crimineel.” De Kortrijkse openbare aanklager vorderde 8,5 jaar cel voor een 22-jarige Nederlandse drugskoerier die op de E17 in Kortrijk een politievoertuig ramde in een poging om te ontsnappen. In zijn auto lag maar liefst 10 kilo drugs en een geladen wapen. De rechter hield het op drie jaar effectieve celstraf.
The

Lees meer »

“Israël plaatste explosieven in Hezbollah-biepers gemaakt in Europees bedrijf”: 9 doden en 2.800 gewonden in Libanon

Libanon ontwaakt met een zware kater nadat dinsdag liefst 2.800 mensen gewond raakten en negen doden vielen verspreid in heel het land. Plots ontploften massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers. De machtige Libanese militie gebruikt die toestellen, waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, al zeker sinds begin dit jaar op grote schaal. Volgens CNN en ‘The New York

Lees meer »

Harvey Weinstein ontkent weer schuld

Harvey Weinstein beweert dat hij onschuldig is aan een nieuwe aanklacht van seksueel geweld. De gevallen filmproducent wordt beschuldigd van het misbruiken van een vrouw in een hotel in New York in 2006, meldden Amerikaanse media.

Lees meer »

Uniek in Kortrijk. Women-only cupsalon: “Zo zuiver mogelijk op elke leeftijd”

Valerie Van Luchene (46) uit Deerlijk startte in maart haar praktijk met cupping therapie aan de Brugsesteenweg. “Bij Cupsalon bied ik transformationele cupping, vuurcupping en HIFU behandelingen aan. Hoe beter je in je vel zit, hoe beter de energie stroomt, en dus hoe zonniger het leven wordt.”
The post Uniek in Kortrijk. Women-only cupsalon: “Zo zuiver mogelijk op elke

Lees meer »

Duitse minister roept Volkswagen op om geen fabrieken te sluiten

De Duitse minister van Economie Robert Habeck heeft het autoconcern Volkswagen vrijdag opgeroepen om geen fabrieken te sluiten in Duitsland. “De vestigingen moeten behouden blijven”, zei hij tijdens een bezoek aan de VW-fabriek in Emden, in het noordwesten van het land. De minister wil ook bekijken hoe de overheid de markt voor elektrische wagens kan ondersteunen.

Lees meer »