Wereldberoemd door haar affaire met David Beckham, nu van de radar verdwenen: hoe gaat het nog met Rebecca Loos?

In 2004 werd de Nederlandse Rebecca Loos (46) wereldberoemd door haar affaire met toenmalig topvoetballer David Beckham (48). Een leventje vol glitter en glamour volgde, al verdween Loos na amper vijf jaar al in de anonimiteit. Tot het hele verhaal opnieuw wordt opgerakeld in de nieuwe Netflix-documentaire ‘Beckham’. Hoe gaat het nu met Rebecca? En hoe belandde ze in Noorwegen?

Meer krantenkoppen in België

Elise en Bastien nieuwe gezichten van iconische frituur ’t Vichtenaarke: “Opa zou trots op ons zijn”

Elise Voet (24) en Bastien Loosveld (27) zijn de nieuwe gezichten van frituur ‘t Vichtenaarke in de Harelbekestraat. De kneepjes van het vak leerden ze van de schoonzussen Rosine Deconinck en Maryke Demeyere die de afgelopen 23 jaar de vaste waarden waren van deze frituur.
The post Elise en Bastien nieuwe gezichten van iconische frituur ’t Vichtenaarke: “Opa zou

Lees meer »

“596 krijgsgevangenen gruwelijk mishandeld en vermoord in één week tijd.” Zo gingen de Russen tekeer bij hun vorige verovering van Pokrovsk

Het zal wellicht niet lang meer duren vooraleer de Russen binnentrekken in Pokrovsk, de grootste Oekraïense stad die ze dan veroveren sinds de val van Bachmoet. De vorige keer dat ze dat deden — in de Tweede Wereldoorlog — begingen de Russen daar een vreselijke slachtpartij. En niet alleen tegen Duitse soldaten. De eenheid die dat deed, bestaat nog steeds.

Lees meer »

Dan toch Landismo: Bask verliest uitgerekend in eigen regio topvijfplaats, “Als er niks meer in de tank zit, is het incasseren”

Net in de rit die in zijn geboorteplaats startte en dat zijn vaste luitenant in de aanval trok, kende Mikel Landa (34) een slechte dag. De Bask verloor meer dan drie minuten. De top vijf, waarvoor T-Rex Quick-Step al de hele Vuelta tegen zijn DNA koerst, is de top tien geworden. “Het was een pijnlijke dag voor ons”, aldus ploegleider

Lees meer »

Broertje (12) kreeg tientallen messteken: Italiaanse tiener die hele gezin vermoordde vertelt speurders wat er zich in het huis afspeelde

Hij stak hen één voor één dood: eerst zijn kleine broertje dat naast hem lag te slapen en daarna zijn mama en papa. Na een nacht vol leugens brak de 17-jarige Riccardo C. en ging hij over tot volledige bekentenissen over de familiemoord in het Italiaanse dorpje Paderno Dugnano, vlak bij Milaan. Dit is wat er zich achter de muren

Lees meer »

Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges, juwelen en werkmateriaal: “Ik wist niet dat het gestolen goederen waren”

Een 61-jarige Oostendenaar blijft ontkennen dat hij iets afwist van gestolen buit opgestapeld in zijn appartement. Zijn vriend die bij hem logeerde, ging elke avond weg en kwam ’s morgens terug met zakken vol dure spullen. “Toch had ik geen vermoeden dat het om gestolen goed ging.”
The post Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges,

Lees meer »

Katleen (58) en Patrick (69) zetten hun restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ te koop: “Maar we houden er nog niet meteen mee op”

Katleen Verhoest (58) en Patrick Caenepeel (69) zijn eigenaars en uitbaters van restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ in Houthulst. Hoewel hun zaak nu te koop staat, zijn ze absoluut nog niet van plan om in de eerste jaren te stoppen.
The post Katleen (58) en Patrick (69) zetten hun restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ te koop: “Maar

Lees meer »

Sacochen vliegen duchtig door het luchtruim op Leiehoekkermis

Zaterdag toonde de Leiehoek zich van zijn sportiefste kant. Naast nog een laatste promotiecampagne voor de twee kandidaat wijkburgemeesters voordat ze zaterdagavond de strijd tegen elkaar aanbinden was het vooral uitkijken naar de vierde uitgave van het Kuurns kampioenschap Sacoche werpen en het vierde dartstornooi van de Leiehoek.
The post Sacochen vliegen duchtig door het luchtruim op Leiehoekkermis appeared

Lees meer »

Voor het eerst sinds Wereldoorlog II is extreemrechts de grootste in Oost-Duitsland: dit is frontman Björn Höcke

Hij gebruikte de slogan van de knokploeg van Adolf Hitler in een speech, noemde het Holocaustmonument in de Duitse hoofdstad Berlijn een ‘monument van schaamte’ en wil de Duitse cultuur herstellen “van de onmenselijke gendergekte”. Wie is Björn Höcke (52), de meest succesvolle extreemrechtse politicus van Duitsland sinds de Tweede Wereldoorlog? “De traditionele partijen lossen ons land op als een

Lees meer »