LIVE BODO/GLIMT-CLUB BRUGGE. Thiago krijgt voorkeur op Jutglà in de spits, Skoras vervangt Skov Olsen

Na vier wedstrijden zonder overwinning hoopt Club Brugge op bezoek bij het Noorse Bodo/Glimt weer aan te knopen met de zege. Pakt blauw-zwart zo meteen ook z’n eerste driepunter in de Conference League? Mis hier niets van de aanloop naar het duel en de wedstrijd zelf!

Meer krantenkoppen in België

Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Freinetschool De Bonte Specht langs de Honzebroekstraat in Roeselare heet voortaan freinet Fiora. “Met de nieuwe naam en een nog mooiere en groenere site willen we de school extra in de kijker zetten”, aldus directrice Bieke Casteleyn.
The post Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Lees meer »

Duizenden demonstreren in Frankrijk tegen extreemrechts

Duizenden mensen zijn zondag in Parijs en andere Franse steden de straat op gegaan om te demonstreren tegen de opkomst van extreemrechts, na de uitslag van de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Die werden gewonnen door het radicaal-rechtse Rassemblement national (RN) van Marine Le Pen.

Lees meer »

21 West-Vlamingen, waarvan 8 nieuwkomers, leggen eed af voor Vlaams Parlement, Jeremie Vaneeckhout doet het … zonder snor

124 leden van het Vlaams Parlement legden gisteren de eed af voor de komende vijf jaar. Eerst moest er in een plenaire vergadering beslist worden of het verkiezingsresultaat in Brussel geldig was. De meerderheid besliste dat er geen hertelling moet komen. Na die stemming konden de parlementsleden hun eed afleggen. Dat deden ook 21 West-Vlamingen, waaronder 8 nieuwkomers.
The

Lees meer »

Bekende Oostendse fotograaf Jean-Jacques Soenen overleden

In Oostende is de bekende fotograaf Jean-Jacques Soenen overleden. Hij werd 72 jaar. Jean-Jacques publiceerde in diverse media, maar maakte ook eigen werk. Hij stelde zijn kunstfoto’s vaak tentoon en maakte ook diverse fotoboeken, veelal met Oostende als thema.
The post Bekende Oostendse fotograaf Jean-Jacques Soenen overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee wagens zwaar beschadigd na aanrijding met vluchtmisdrijf in Klerken

In de Smissestraat in Klerken zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt bij een ongeval met vluchtmisdrijf. Vooral de Volkswagen Tiguan van M.W. (41) is zwaar geraakt. “Ik vrees dat dit onherstelbaar is”, zucht ze.
The post Twee wagens zwaar beschadigd na aanrijding met vluchtmisdrijf in Klerken appeared first on KW.be.

Lees meer »