Airbnb van El Kaouakibi lijkt in verval: “Het was er smerig en vuil. We voelen ons opgelicht”

De bekendste Airbnb van het land, die van Sihame El Kaouakibi in Edegem, lijkt in verval. Tien mensen die er vorige week wilden verblijven na een boeking, zijn meteen weer vertrokken. “Er dreef groene drab op het zwembad. Het huis was helemaal verkommerd en het terras was verbrokkeld. We hebben een klacht ingediend bij Airbnb.”

Meer krantenkoppen in België

DEBAT VAN DE DAG. Afschaffen van ecocheques, maar in ruil verhoging waarde van maaltijdcheques: een goed idee?

HLN vernam dat formateur Bart De Wever (N-VA) aan meerdere partijen heeft voorgesteld om de ecocheques af te schaffen. In ruil wil hij wel een verhoging van de waarde van maaltijdcheques. Wat denk jij? Voor of tegen: de afschaffing van ecocheques, maar het bedrag van maaltijdcheques optrekken? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin dreigt productie van kernwapens voor de middellange afstand herop te starten

De Russische president Vladimir Poetin dreigt ermee om de productie van kernwapens voor de middellange afstand opnieuw op te starten als de Verenigde Staten hun raketten stationeren in Duitsland of elders in Europa. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky belooft een betere verzorging voor oorlogsinvaliden in zijn land. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Definitief doek over racismezaak Rousseau: geen beroep tegen onontvankelijke dagvaarding

In de zaak van de racistische uitspraken over de Romagemeenschap door Vooruit-voorzitter Conner Rouseau is geen beroep aangetekend tegen de uitspraak van de Dendermondse correctionele rechtbank. Die had de rechtstreekse dagvaarding van Rousseau door de Roma-vzw Kham onontvankelijk had verklaard. Daardoor is het doek definitief gevallen over de racismezaak, waarin Rousseau de maatregelen die hij opgelegd kreeg goed heeft nageleefd.

Lees meer »

N-VA wil dat zorginstellingen reserves aanspreken

Het wordt uitkijken naar hoe de Vlaamse regeringsonderhandelaars de knelpunten over welzijn na hun “semaine familiale” zullen ontwarren. N-VA heeft een paar oude strijdpunten opgedist, zoals de financiële reserves van zorginstellingen, de zorgkassen en het groeipakket.

Lees meer »

Man achter aanslagen 11 september wil schuld bekennen in ruil voor levenslange celstraf: waarom zweeg hij 20 jaar?

Khalid Sheikh Mohammed, het brein achter de aanslagen van 11 september 2001, heeft beslist om schuld te bekennen. Waarom doet hij dat nu pas, meer dan twintig jaar na datum? Zal hij het beruchte gevangenenkamp Guantánamo Bay, waar hij nog steeds opgesloten zit, ooit mogen verlaten? “Tijdens de ontelbare folteringen heeft hij gelijk wat bekend”, zeggen zijn advocaten.

Lees meer »

Brugse politie kan op hol geslagen koetspaard kalmeren

De lokale politie van Brugge kreeg op de binnenkoer van haar commissariaat in de Karthuizerinnenstraat hoog bezoek: een paard van een van de koetsiers was op hol geslagen na een wespensteek.
The post Brugse politie kan op hol geslagen koetspaard kalmeren appeared first on KW.be.

Lees meer »