Zelfs Witte Huis praat over romance tussen Taylor Swift en Travis Kelce: “Denkt president Biden dat de relatie echt is?”

Het internet gonst van de berichten over Taylor Swifts vermeende romance met American footballspeler Travis Kelce. En die berichten bereiken zelfs het Witte Huis, blijkt nu. Tijdens een persbriefing van het Witte Huis wordt de communicatieadviseur van de Nationale Veiligheidsraad, John Kirby, gevraagd of hij weet of de geruchten kloppen. “Blijkbaar is ze aan het daten met een American footballspeler”, weet hij ook. Maar of de relatie echt is en wat president Biden ervan denkt, die informatie geeft hij niet prijs.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Hij pakte hem bij zijn hoofd en begon te slaan”: Amerikaanse agent valt tiener aan tijdens kinderfeestje

In Galveston, Texas, is een kinderfeestje volledig uit de hand gelopen. Een agent in burger kwam poolshoogte nemen omdat er zoveel mensen bij het zwembad van een appartementencomplex waren, waar het feestje plaatsvond. Vervolgens ontstond er een hevige discussie, waarna de agent een tiener aanviel. Een moeder kon het hele incident filmen. De politie is een onderzoek gestart.

Lees meer »