Deze sterren laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven in ‘The Sky Is The Limit All Stars’

In 2014 stapte reportagemaker Peter Boeckx voor het eerst binnen in het leven van de happy few van Vlaanderen en volgde hij succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien. En net dat doet hij nu opnieuw bij de absolute toppers van de voorbije seizoenen. De sterren van de afgelopen jaren laten je nog één keer binnen in hun luxueuze leven.

Meer krantenkoppen in België

Zelfs tien bemiddelingsgesprekken volstaan niet bij de Nationale Loterij: “Vertrouwen in CEO Jannie Haek is helemaal weg”

“Er is geen vertrouwen meer in Jannie Haek.” Dat zeggen de vakbonden bij de Nationale Loterij over hun CEO. Tien bemiddelingssessies volstonden niet om de open oorlog die er al maanden woedt, constructief te beëindigen. Haek wordt “onaanvaardbaar verbaal geweld” en “overmatig alcoholgebruik” verweten. “Wij hopen dat het directiecomité stappen onderneemt.” Dat wil zoveel zeggen als: Haek moet weg.

Lees meer »

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Eén bericht zou zomaar wel eens van haar kunnen zijn”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Bij één gebruiker stond alleen maar ‘Het spijt me voor jou’. Alleen dat.”

Lees meer »

Zomerbar tussen de wijnranken in Westouter: “Genieten staat centraal”

Tijdens de zomermaanden is de belevingsweide Entre Deux Verres opnieuw toegankelijk voor het publiek. “We serveren met veel plezier een glaasje of flesje wijn, sapje of een hapje”, aldus wijnboer Martin Bacquart. “Een bezoek aan de belevingsweide kan ook de perfecte afsluiter zijn van een wandeling op en rond ons wijndomein.”
The post Zomerbar tussen de wijnranken in Westouter:

Lees meer »

Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf leren kaleien”

Vakmensen en doe-het-zelvers kunnen sinds kort voor hun verf- en kaleiproducten terecht bij Rejan Paints in de Oostendse Steenweg 131 in Brugge. “We bieden niet alleen de producten aan, maar ook begeleiding aan particulieren die zelf willen kaleien”, zegt zaakvoerster Karmen Goemaere.
The post Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf

Lees meer »

EXCLUSIEF. Hoe is de relatie van ‘coole opa’ Albert en ‘hippe oma’ Paola met Elisabeth en hun andere kleinkinderen écht?

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren komende dinsdag hun 65ste huwelijksverjaardag. Een huwelijk met ups en downs, waaronder hun kinderen Filip, Astrid en Laurent zwaar te lijden hadden. Bij hun twaalf klein- en drie achterkleinkinderen grijpen ‘Apapa’ en ‘Amama’ hun tweede kans. Wat het meest frappeert: zo verstoord als hun band nog steeds is met prins Laurent, zo

Lees meer »

Elvir S. toont op reconstructie hoe hij Marleen (64) wurgde

Woensdagnamiddag vond de wedersamenstelling plaats van de moord op Marleen Van Leeuw. De 64-jarige vrouw werd volgens de verklaringen van verdachte Elvir S. (33) gewurgd in zijn woning in Oostende. De man zit tussen ruim een jaar in de cel. Een reconstructie moest duidelijkheid brengen over de omstandigheden heen komen waarin de vrouw om het leven werd gebracht.
The

Lees meer »

Twee comebacks, een ongeplande zwangerschap en clash tussen rivalen: dit gebeurt er in het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ blijft nazinderen bij de soapfans. Niet alleen vanwege de verrassende plottwists, ook omdat er enkele nieuwe verhaallijnen in gang werden gezet, die veel onheil en strubbelingen doen vermoeden. Er staat de kijker volgend seizoen sowieso veel te wachten, maar niet alles is nog één grote verrassing. Babygehuil, comebacks of een verhuis: wij zetten alle hints en

Lees meer »

Wandelzoektocht doorheen verrassend Koksijde

De Koksijdse wandelzoektocht is elk jaar een succes. Ook dit jaar kunnen speurneuzen Koksijde tot 31 augustus op een unieke manier ontdekken. Voor 4 euro krijg je een route vol verrassingen.
The post Wandelzoektocht doorheen verrassend Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »