De duiding is nu nóg diepgravender, interviews nóg meer een kruisverhoor, vragen prangen zoals ze nog nooit hebben geprangd!

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Marbella zal wildplassers in zee dan toch niet beboeten

Hoongelach en verbijstering alom toen Marbella eind mei een aantal maatregelen goedkeurde om de mondaine stranden van de Spaanse badplaats proper te houden. Er werden boetes aangekondigd voor wie zijn of haar behoefte zou doen “in de zee of op het strand”. De gemeenteraad ontkent nu dat het die boetes effectief zal toepassen.

Lees meer »

Oprichter Antwerps modemerk reageert op faillissement: “Mocht ik 50 jaar zijn, ik zou Gigue terugkopen”

Gigue is door het faillissement van Duror Fashion Group het slachtoffer geworden van “te veel management”. Dat zegt oud-designer Jo Wyckmans (79). De oprichter van het merk was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie. In 2017 kwam zijn Gigue in handen van Duror, de groep die modemerk Terre Bleue oprichtte. “Toen zag ik het onheil

Lees meer »

Erfgoedvereniging wil geen appartementen naast Thermae Palace: hele zomer actie tegen bouwplannen

Erfgoedvereniging Dement uit Oostende voert de strijd op tegen de bouwplannen op de site van het Thermae Palace, dat dringend aan renovatie toe is. Vooral de private financiering ligt zwaar op de maag. Hun aanvraag om de omgeving te beschermen viel in dovemansoren.
The post Erfgoedvereniging wil geen appartementen naast Thermae Palace: hele zomer actie tegen bouwplannen appeared first

Lees meer »

Die Loyale bedankt sympathisanten

Om de vele mensen die mee hun schouders zetten onder jeugdherberg Die Loyale in Maldegem te bedanken, wordt jaarlijks een gezellige zomerreceptie georganiseerd.
The post Die Loyale bedankt sympathisanten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe Nederlandse regering, onder leiding van premier Dick Schoof, officieel van start na eedaflegging bij koning 

Vandaag legt de nieuwe Nederlandse regering de eed af. Het kabinet, onder leiding van de partijloze minister-president Dick Schoof, wordt beëdigd door koning Willem-Alexander. Dat gebeurt in Paleis Huis ten Bosch, het woonpaleis van de koning in Den Haag. Na bijna 14 jaar bewind van Mark Rutte, de langstzittende premier in de Nederlandse geschiedenis, komt er een nieuwe ploeg aan

Lees meer »

Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in Harelbeke

De langverwachte tuin is er eindelijk. De oude tuin moest verdwijnen omdat de omgeving niet aangepast was aan de bewoners van de centra en gebruikers. “Met de nieuwe tuinen wilde Zorgbedrijf Harelbeke een ruime tuin die alle zintuigen van mensen maximaal prikkelt”, zegt voorzitter Lynn Callewaert van Zorgbedrijf Harelbeke.
The post Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in

Lees meer »

Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem

Bij een verkeersongeluk in de industriezone Vijverdam is woensdagnamiddag een man lichtgewond geraakt. De bestuurster van een personenwagen had te veel gedronken en botste in een bocht frontaal op een bestelwagen.
The post Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »