Bijna 2,7 miljoen euro! Belgische pokerspeler Bert ‘girafganger’ Stevens wint grootste bedrag ooit online

De pokerkassa rinkelt voor Bert Stevens. Onze landgenoot, die online al furore maakte als ‘girafganger7′, is in het Main Event van de World Series of Poker Online (inzet 5.000 dollar) met de hoofdprijs van maar liefst 2.783.432 dollar aan de haal gegaan. In euro’s is dat 2.661.890. Bijna 2,7 miljoen dus. Nog nooit werd er zoveel geld uitgekeerd in een online pokertoernooi.

Meer krantenkoppen in België

Onderzoek bevestigt grensoverschrijdend gedrag bij Amsterdams theatergezelschap onder leiding van Belgische directeur

In Nederland heeft een onafhankelijk onderzoek grensoverschrijdend gedrag vastgesteld bij het Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Het onderzoek, uitgevoerd door bureau Verinorm, volgt op een onthulling van de Vlaamse actrice Hélène Devos. Regisseur Ivo van Hove – ook een Vlaming – was in die periode artistiek directeur binnen het theatergezelschap.

Lees meer »

Cercle krijgt steun van supportersvereniging 8830 uit Hooglede: “We willen interesse aanwakkeren in onze regio”

In café ‘t Geniep in Gits zijn enkele fans van Cercle Brugge met een supportersvereniging van hun favoriete ploeg gestart: 8830, wat verwijst naar de postcode van Hooglede-Gits. “We willen de interesse in Cercle in onze regio vergroten, én het voetbal op het hoogste niveau, want Roeselare is er niet meer.”
The post Cercle krijgt steun van supportersvereniging 8830

Lees meer »

Katje Rambo (15) twee keer beschoten met loodjesgeweer, eigenaar waarschuwt voor kattenhater in Menenstraat in Izegem

Rambo, de 15-jarige kater van Maité Slambrouck uit Izegem, werd tot twee keer toe beschoten met een loodjesgeweer. Dat werd deze week duidelijk bij een bezoek aan de dierenarts. “Wie doet er nu zoiets”, aldus Maité die graag andere dierenliefhebbers waarschuwt voor een kattenhater in de omgeving van de Menenstraat in Izegem.
The post Katje Rambo (15) twee keer

Lees meer »

Ongewoon boos en ontgoocheld na tweede sprintnederlaag op rij: zit Jasper Philipsen in een vertrouwenscrisis?

Zo zagen we Jasper Philipsen (26) nog nooit. De Limburger klopte zijn frustratie van zich af en vloekte erop los: die tweede sprintnederlaag op rij kwam duidelijk heel hard aan. Zijn vriendin moest hem tot twee keer toe gaan kalmeren op de bus. Er lijkt meer aan de hand dan alleen sportieve ontgoocheling. Is de topsprinter in een vertrouwenscrisis beland?

Lees meer »

Moen feest kent gedroomde start

Het driedaags muziekfestival Moen Feest heeft zijn start niet gemist. Kon moeilijk anders met een aaneenschakeling van topartiesten.
The post Moen feest kent gedroomde start appeared first on KW.be.

Lees meer »

Russische theatermakers veroordeeld wegens “rechtvaardigen van terrorisme”, voor stuk dat bekroond werd met belangrijkste theaterprijs

In Rusland zijn een theaterregisseur en een toneelschrijver elk tot 6 jaar cel veroordeeld wegens "rechtvaardiging van terrorisme". De 2 vrouwen hadden een theaterstuk gemaakt over een Russische vrouw die naar Syrië reist en met een IS-strijder trouwt. Medestanders van een van de veroordeelden vermoeden dat haar anti-oorlogsstandpunten de echte reden waren om haar te vervolgen.

Lees meer »

Brugge legt een natuurbegraafplaats aan

In Brugge was natuurbegraven tot nu toe nog niet mogelijk, maar de Stad wil tegemoet komen aan de grote vraag en de mogelijkheid bieden om de assen van een overledene in een begraafplaats met natuurlijke omgeving te begraven. Op de site De Blauwe Toren is een natuurbegraafplaats aangelegd. Vanaf september zal natuurbegraven kunnen.
The post Brugge legt een natuurbegraafplaats

Lees meer »