Medezaakvoerder van ‘Sanimprove’ Bert Bogaert (40) overleden

Bert Bogaert overleed zondag 1 oktober onverwacht in AZ Delta, Campus Rumbeke. Hij was amper 40 jaar. Bert was met zijn vrouw Elke Cleppe zaakvoerder van het sanitair- en verwarmingsbedrijf ‘Sanimprove’.

Bert werd in Izegem geboren op 19 april 1983. “In 2015 leerde ik Bert kennen en in juli 2016 zijn we samen met ons eigen sanitair- en verwarmingsbedrijf in de Slabbaardstraat-Zuid 47 begonnen”, zegt Elke. “Bert woonde met mij in de Burgemeesrter Vandenbogaerdelaan in Izegem. Hij werkte de voorbije jaren heel hard om met mij de zaak uit te bouwen. Ondertussen hebben we al vier vaste medewerkers. Bert was ook iemand die, ondanks dat hij heel weinig vrije tijd had, altijd bereid was om mensen te helpen. Ik besliste zijn organen af te staan aan het UZ Leuven. Een beslissing waar ik zeker van ben dat Bert er honderd procent zou achter staan.”

“De kapitein is er niet meer, maar de matroos staat wel nog op het schip, zeg ik dan”

Voor Elke is het nu uiteraard een heel moeilijke periode. “Het is in de eerste plaats zwaar mijn man op die jonge leeftijd te moeten verliezen. En ik moet er nu in die moeilijke dagen ook nog voor zorgen dat het bedrijf verder blijft draaien. De kapitein is er niet meer, maar de matroos staat wel nog op het schip, zeg ik dan.”

Bert was de vader van Batiste, Céleste en Medard.

De familie neemt vrijdag 6 oktober afscheid van Bert om 9.30 uur in de Sint-Tillokerk aan het Kerkplein in Izegem. Na de crematie wordt zijn asurn geplaatst in het urnenveld van de stedelijke begraafplaats aan de Reperstraat in Izegem.

The post Medezaakvoerder van ‘Sanimprove’ Bert Bogaert (40) overleden is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Vrouw doodgestoken in portaal bij woning Amsterdam

Een vrouw is vanochtend iets voor 10.00 uur doodgestoken in een trapportaal bij een woning in Amsterdam, meldt de politie. Dat gebeurde in de straat Hagenau in Amsterdam-Noord. Een 22-jarige Amsterdammer is aangehouden en wordt gehoord, nog onbekend is wat zijn relatie met de vrouw is.

Lees meer »

‘Misstiano Penaldo’: terwijl Ronaldo ook ná affluiten weer volschoot, krijgt BBC na flauwe grap bakken kritiek

Zelfs bij Cristiano Ronaldo, 39 en al alles meegemaakt op een voetbalveld, kunnen de emoties nog keihard toeslaan. In de verlengingen tegen Slovenië huilde de Portugese wereldster tranen met tuiten omdat hij op het EK voetbal net een erg belangrijke penalty had gemist. De hele selectie moest hem troosten. Ook in het flashinterview was het met de krop in de

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Verandert Frankrijk van systeem? Deschamps denkt na over een 4-4-2 met twee aalvlugge spitsen

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, vandaag wordt er om 10u30 getraind in het Team Base Camp in Freiberg, waarvan alleen het eerste kwartiertje niet gesloten is. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf Arena. Ondertussen denkt

Lees meer »

Stadion Eendracht Aalst is veranderd in complete wildernis: “Je maakt mij niet wijs dat dit van vorige week is”

Het zal nog een tijdje duren voor het Pierre Cornelisstadion weer in zijn oude glorie hersteld zal zijn. Het complex is volledig verloederd achtergelaten. Het veld heeft al een tijdje geen grasmaaier meer gezien, het gras staat tot op kniehoogte. Binnen is de kleedkamer bezaaid met pizzadozen en staan er lege flesjes drank lukraak verspreid over zowat elke ruimte. Een

Lees meer »

Jeugd van tennisclub Olympos presteert sterk op provinciaal niveau : “Tenniscompetitie herleeft”

De tenniscompetitie herleeft weer op Olympos in de Ten Brielensesteenweg. De jeugd is er duidelijk de toekomst. Mauro Vromand uit de Begonialaan en Mathieu Vandewildemeersch uit Rumbeke werden voor eigen volk provinciaal kampioen interclub bij de U17. Drie andere leden haalden de finale van de interclub bij de U11 maar moesten jammer genoeg de duimen leggen.
The post Jeugd

Lees meer »

Racen met zelfgebouwde zeepkisten op STEM-kamp in VTI van Tielt

Knotsgekke zeepkisten bouwen en er dan samen met vrienden over de speelplaats mee scheuren? Het gebeurt deze week in het VTI van Tielt, waar in samenwerking met de jeugd- en sportdienst van de stad een nieuwe editie van het ‘STEMmania’-kamp loopt.
The post Racen met zelfgebouwde zeepkisten op STEM-kamp in VTI van Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Vrienden van Hlohovec’ verwelkomen hun Slovaakse vrienden aan het station van Adinkerke

Na twee jaar was het een blij weerzien met de 33 Slovaakse vrienden die aan het station van Adinkerke werden opgewacht door de vereniging ‘Vrienden van Hlohovec’. Het uitwisselingsproject groeide uit de jaarlijkse herdenkingsplechtigheden die sinds 1970 worden gehouden voor de Tsjechische en Slovaakse soldaten die sneuvelden bij de bevrijding van onze streek.
The post ‘Vrienden van Hlohovec’ verwelkomen

Lees meer »

Laura Dendauw uit Izegem is finaliste Miss Exclusive 2025

Laura Dendauw is geselecteerd als één van de finalisten van de verkiezing Miss Exclusive 2025. Volgend jaar in mei neemt ze deel aan de finale. De Izegemse heeft een speciale band met Ingelmunster, waar ze opgroeide en school liep.
The post Laura Dendauw uit Izegem is finaliste Miss Exclusive 2025 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunstenaars en dichters treden weer in interactie met omgeving voor Kunstenfestival Watou

Van 6 juli tot en met 1 september tonen kunstenaars en dichters tijdens Landscape of the Imagination de kracht van verbeelding op bijzondere plekken in het dorp en Kasteel De Lovie. Kunstenfestival Watou brengt ook een hommage aan dichter Gwij Mandelinck, de oprichter van Kunstenfestival Watou. Ook een fietsroute, de poëziepodcast en Watou Live staan weer op het programma.

Lees meer »