Luca Brecel pakt bijna uit met maximum break en stoot vlot door naar derde ronde op English Open

Luca Brecel heeft zich geplaatst voor de derde ronde van de English Open. In tegenstelling tot zijn eerste wedstrijd ging het nu een pak vlotter voor de wereldkampioen. Brecel haalde het met 4-1 van de Brit Andy Hicks.

Meer krantenkoppen in België

Thomas na zijn veelbesproken huwelijksnacht in ‘Blind getrouwd’: “Ik had Karlien ook liefst haar zin gegeven”

Goede wil is er. Wederzijds respect ook. Maar erg vlot kan je de start van het ‘Blind getrouwd’-huwelijk van Thomas Michielsen (31) en Karlien Bongaerts (31) nog niet noemen. Een ontroerde Thomas, door medische redenen niet bepaald hoffelijk tijdens de eerste huwelijksnacht, legde wel meteen zijn emoties op tafel. “Ik had depressie en raakte mezelf helemaal kwijt.”

Lees meer »

Tieltse Scouts organiseren weer Dagdisco en Déjà Vu

Het jaarlijkse feestweekend van de Tieltse Scouts staat voor de deur. Traditiegetrouw wordt in het weekend na de startdag op vrijdag uitgepakt met een dagdisco, terwijl er op zaterdag op een iets ouder publiek gemikt wordt. Nieuw is dat er dit jaar een tweede podium bij komt en dat er niet meer met drankbonnetjes gewerkt wordt.
The post Tieltse

Lees meer »

AA Poperinge bestaat 50 jaar en zet werking in de kijker: “Dankzij AA gelukkig nuchter”

Op zaterdag 21 september organiseert Anonieme Alcoholisten (beter bekend als AA) Poperinge een voorlichtingsvergadering. “Hiermee staan we stil bij vijf decennia toewijding en ondersteuning van mensen die worstelen met een alcoholverslaving”, vertelt Simonne* van AA Poperinge.
The post AA Poperinge bestaat 50 jaar en zet werking in de kijker: “Dankzij AA gelukkig nuchter” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Inwoners van wijk Stade ontvangen een tijdelijke extra premie van € 2.000 bij energiebesparende renovaties

Kortrijk lanceert een collectief renovatieproject in de wijk Stade. Van september tot en met december 2025 krijgen de bewoners de kans om gezamenlijk hun woningen te renoveren met gratis advies van renovatiebegeleiders, een tijdelijke extra premie van maximaal 2.000 euro en een gratis EPC-attest. “We moeten tempo bijsteken om de klimaatnormen van 2050 te halen”, zegt Wout Maddens, schepen van

Lees meer »

“Kan niet geloven wat ik aan het doen ben”: Arne Engels van goudwaarde voor Celtic, zelfs Rod Stewart gaat uit de bol

“Een ongelooflijke avond”, aldus Arne Engels (21) na zijn Champions League-debuut. Assist voor de opener tegen Slovan Bratislava, zelf de 3-0 gemaakt via penalty. De 60.000 fans in Celtic Park gingen uit de bol, waaronder ook de iconische Britse rockster Rod Stewart (79). Celtic won uiteindelijk met 5-1. Alle doelpunten en hoogtepunten bekijkt u exclusief bij HLN!

Lees meer »

Duitse toeriste voor West-Afrikaanse kust gedood door haai

Een Duitse toeriste is maandagavond omgekomen nadat ze door een haai aangevallen werd. De 30-jarige vrouw bevond zich aan boord van een catamaran, 278 km ten zuidwesten van het eiland Gran Canaria en voor de kust van het betwiste gebied Westelijke Sahara, toen de haai aanviel.

Lees meer »

Overgangsraad van bestuur Standard bekend, CEO Pierre Locht blijft aan boord “tot het verkoopproces van de club is afgerond”

Met een officieel communiqué heeft Standard de overgangsraad van bestuur bekendgemaakt. Daarin zetelen CEO Pierre Locht – die voorlopig aanblijft -, financieel directeur Giacomo Agneli en David Shaw van A-Cap – een grote investeerder van 777 die de controle over verschillende beleggingsprojecten heeft overgenomen. 777 Partners zetelt niet langer in de raad van bestuur van de Rouches.

Lees meer »

Nieuwe speeltoestellen op wijkspeelpleintjes

Op voorstel van de wijkraden Gistel Centrum en Gistel Oost heeft het stadsbestuur geïnvesteerd in kindvriendelijke omgevingen. Zo werden op verschillende wijkspeelpleintjes nieuwe speeltoestellen geplaatst. “Deze toevoegingen zijn bedoeld om de speelervaring voor kinderen in de buurt te verbeteren en hen een veilige en leuke plek te bieden om te spelen”, klinkt het eensgezind vanuit
The post Nieuwe speeltoestellen

Lees meer »

Elisabeth Lucie Baeten is meter van konijn in kinderboerderij Rivierenhof in Deurne: “Volop op zoek naar meer meters en peters”

De kinderboerderij in het Rivierenhof in Deurne is op zoek naar meters en peters voor hun dieren. Door een persoonlijke band met een mens, zou het welzijn van de dieren verbeteren. De eerste 2 meters zijn al bekend: actrice Elisabeth Lucie Baeten is voortaan meter van het konijn Tess, en buurtbewoonster Ann Van Mol is trotse meter van een witte

Lees meer »

LIVE. Eerste dorpen worden geëvacueerd in Polen, Tsjechië en Oostenrijk na zware regenval door storm Boris, ook Duitsland zet zich schrap

Verschillende landen in Oost-Europa zetten zich schrap voor cycloon Boris. Weerdiensten verwachten extreme regenval en waarschuwen voor overstromingen. In het grensgebied tussen Tsjechië en Polen treden rivieren al uit hun oevers als gevolg van de aanhoudende regen, en werden al twee dorpen geëvacueerd. Volg het nieuws over de extreme weersomstandigheden in deze liveblog.

Lees meer »

Cercle wisselt in 1/16e finales thuisvoordeel en ontvangt Olympic Charleroi in Brugge

De kalendercommissie van de Pro League heeft vrijdag de definitieve speelmomenten van de zestiende finales in de Beker van België (Croky Cup) bekendgemaakt, de ronde waarin de eersteklassers instromen en waarvoor maandag geloot werd. Voor één wedstrijd wisselt het thuisvoordeel: na overleg met ?het stadsbestuur van Charleroi werd beslist om ?het duel tussen Olympic Charleroi (1e Afd.) en Cercle Brugge

Lees meer »

Jani Kazaltzis verklapt ‘ergernissen’ aan bestie James Cooke: “Vanaf hij wakker wordt, lijkt het alsof zijn eigen musical start”

Woensdagavond is ‘Jani Kazaltzis (45) en James Cooke (39)-avond’ bij Play4. In hun gloednieuwe programma trekken de besties eropuit om enkele jobs buiten de media uit te testen. Dat verloopt niet altijd zonder slag of stoot en leidt vaak tot hilarische situaties. Wat wel opvalt, is hoe hecht de vriendschap tussen die twee mannen is. Hoeveel stress er ook mag

Lees meer »