LIVE WORLD GRAND PRIX. Overleeft Van den Bergh wel zijn eerste ronde tegen Dobey? Kijk naar de uitzending op VTM 2

Beginnen met een dubbel, het is weer zover in de World Grand Prix. Het dartstoernooi met het unieke format gaat de komende dagen op zoek naar een opvolger voor titelverdediger Michael van Gerwen. Mike De Decker vloog er in de eerste ronde meteen uit, Dimitri Van den Bergh komt straks in actie. Volg alle ontwikkelingen live op deze pagina en op VTM2.

Meer krantenkoppen in België

Kortgerokte prinses Delphine maakt statement tijdens misviering met paus: “Hoop en liefde zijn niet verbonden aan één religie”

Kleurrijk en Belgisch. Zo verscheen prinses Delphine (56) zondag tijdens de eucharistieviering met paus Franciscus (87). Waar de andere leden van de koninklijke familie het sober hielden, koos de kunstenares resoluut voor een sprankelende look en blote benen. BV-stylist Jody Van Geert, met wie ze samenwerkte, legt uit hoe de outfit met blazer waarop ‘Love’ te lezen staat tot stand

Lees meer »

Recordaantal toeristen in Spanje (ondanks protesten)

Het aantal toeristen in Spanje heeft een nieuw record bereikt. Tijdens de eerste 8 maanden van 2024 bezochten 64,6 miljoen reizigers het land. Dat blijkt uit cijfers van het Spaans Nationaal Instituut voor Statistiek. Het gaat om zowel toeristische als zakelijke reizen.

Lees meer »

Studio Bless is nieuw in het centrum van Dudzele

Op maandag 7 oktober opent langs de Westkapelse Steenweg 27 in Dudzele met Studio Bless een nieuw kapsalon. Jennifer Van Laarhoven is de zaakvoerster. “Ik kwam tot het besef dat ik mijn passie als kapster miste.”
The post Studio Bless is nieuw in het centrum van Dudzele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Actie voor meer natuur in Kortrijk, Brugge en Roeselare: activisten van Greenpeace veranderen bebouwde kom in beboomde kom

In Kortrijk, Brugge en Roeselare hebben activisten van Greenpeace ‘bebouwde kom-verkeersborden’ beplakt met stickers van bomen. Op deze manier willen ze de volgende stadsbesturen oproepen om zo snel mogelijk werk te maken van meer natuur in de stad. Deze actie van Greenpeace vindt plaats op meer dan 25 locaties over heel het land.
The post Actie voor meer natuur

Lees meer »

Sociaal-artistiek project DE WAKKEREN op 17 oktober in première in oude stationsloods Menen

Op donderdag 17 oktober, Werelddag van Verzet tegen Armoede, gaat DE WAKKEREN in première. Niet alleen de locatie is bijzonder – de theatervoorstelling vindt plaats in de oude stationsloods van Menen – maar ook het tijdstip. De première van DE WAKKEREN is niet toevallig gepland net voor middernacht, om 23u30. De nacht speelt immers een belangrijke rol in het stuk.

Lees meer »

Drie jaar na zijn overlijden is Nicolas uit Rekkem nog steeds levend bij zijn vrienden: “Hij bracht mensen samen en doet dat nu nog steeds.”

Nicolas Dumortier uit Rekkem stierf in de nacht van 30 op 31 september 2021 bij een zwaar ongeval op de E403 in Roeselare. Drie jaar later zijn z’n vele vrienden hem zeker nog niet vergeten. Afgelopen weekend was een groep op Dumoweekend, deze week is er een herdenkingsbijeenkomst in zijn favoriet café Balthazar in Kortrijk. “En rond zijn verjaardag in

Lees meer »