LIVE. Wie komt, wie blijft en wie vertrekt? Batterij aan advocaten werkt aan dossier fusie

Er wordt snel duidelijkheid verwacht in het fusieverhaal tussen Soudal Quick-Step en Jumbo-Visma. Primoz Roglic heeft zijn vertrek al aangekondigd, maar wat met een andere absolute hoofdrolspeler, Remco Evenepoel? Stapt hij mee in het mogelijke fusieverhaal en rijdt hij straks samen met Wout van Aert of kiest hij voor iets anders? Welke scenario’s liggen nog op tafel om in 2024 al van start te gaan? Volg in onze liveblog hoe de bal verder aan het rollen gaat.

Meer krantenkoppen in België

“Tot ge dood valt hé man!”: straffe Evenepoel, die zijn ‘kinderdroom’ vervult, vurig vooruit gestuwd in volgwagen

Een fenomenale Remco Evenepoel (24) heeft de eerste tijdrit in deze Tour de France van 25,3 kilometer naar zijn hand gezet. Enkel geletruidrager Tadej Pogacar kon in de buurt van Evenepoel blijven. Zijn vrouw, Oumi Rayane, stond voor het podium te glunderen van trots. “Ik heb van iedere seconde genoten”, klinkt het bij onze landgenoot. Ook ploegleider Klaas Lodewyck, die

Lees meer »

Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

De Mechelse onderzoeksrechter heeft maandag een reconstructie gehouden van de moord op de 43-jarige Maria G. Zij werd in haar appartement in Beerzel met messteken om het leven gebracht door haar echtgenoot Ali G. (62). De man reageerde emotioneel tijdens de reconstructie en hij herinnerde zich ook niet alles van die fatale nacht.

Lees meer »

Franco Belge Run in Wervik ten voordele van Parkili

Zondag staat de zesde editie van de Franco Belge Run op de kalender in Wervik. Het is een unieke wedstrijd die over de landsgrens heen gaat en bovendien voor het goede doel georganiseerd wordt.
The post Franco Belge Run in Wervik ten voordele van Parkili appeared first on KW.be.

Lees meer »