De exponentiële groei is voorbij: “De padeltsunami is een golfje geworden”

In Zweden worden padelterreinen weer afgebroken. Ook in België is de koorts rond padel gaan liggen, die was ontstaan tijdens de coronapandemie. “Velen waren verblind, maar nu komt er meer gezonde groei.”

Meer krantenkoppen in België

Iraanse hackers boden gestolen info over Trump aan Bidens team aan: “Dit is échte buitenlandse verkiezingsinmenging”

Iraanse “kwaadwillige cyberagenten” hebben eind juni en begin juli het campagneteam van de Amerikaanse president Joe Biden, toen nog de Democratische presidentskandidaat, ongevraagd informatie aangeboden die ze hadden ontvreemd van Bidens rivaal Donald Trump. Dat hebben de Amerikaanse inlichtingendiensten woensdag (plaatselijke tijd) gezegd.

Lees meer »

Vlaamse asielen vangen recordaantal dieren op

De 182 erkende Vlaamse dierenasielen hebben vorig jaar een recordaantal van 49.377 dieren opgevangen. Dat meldt Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA). Tegelijk was er ook een recordaantal adopties: 35.627 dieren kregen een nieuwe eigenaar.

Lees meer »

“De liefdesbom van het jaar”: Hadise verwikkeld in venijnige liefdesstrijd om Turkse ‘Brad Pitt’

Het liefdesleven van de Belgisch-Turkse zangeres Hadise (38), die recent nog jureerde in ‘Sing Again’ op VTM, gaat in Turkije opnieuw uitgebreid over de tongen. Op het filmfestival van Venetië verscheen ze op de rode loper aan de zijde van topacteur Kerem Bürsin (37), zo weet ‘TV Familie’. Goed voor speculatie én wrevel, zo blijkt, want Hadise is niet de

Lees meer »

Het begrotingsakkoord van de Vlaamse regering Diependaele I: dit staat erin en zo ga je dat voelen

De registratierechten voor de aankoop van een eerste woning verlagen van 3% naar 2%, 45 à 50 euro extra kindergeld per jaar, maar ook jaarlijks tot 300 euro euro extra huishoudkosten. Het zijn maar enkele concrete beslissingen die coalitiepartijen N-VA, Vooruit en CD&V maandagochtend hebben genomen. Hoe ziet het hart van het nieuwe Vlaamse beleid er de volgende vijf jaar

Lees meer »