Bijna zeventig arrestaties na bomaanslag van afgelopen zondag in Turkije

Bijna zeventig mensen zijn dinsdag in Turkije gearresteerd op verdenking van banden met de Koerdische Arbeiderspartij (PKK). Die heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor de aanslag van zondag in Ankara. Twee agenten raakten gewond.

Meer krantenkoppen in België

“Spreek nu!”: Lamine Yamal (16) reageert op kritiek van Rabiot nadat hij zich op weergaloze wijze kroonde tot jongste EK-doelpuntenmaker ooit

16 jaar, 11 maanden en 28 dagen. Binnen drie dagen wordt Lamine Yamal zeventien, maar het beste verjaardagscadeau heeft hij zichzelf al bezorgd. Op weergaloze wijze kroonde het Spaanse wonderkind zich tegen Frankrijk tot jongste doelpuntenmaker ooit op een EK. Fransman Rabiot bekritiseerde hem nog voor de wedstrijd, maar Yamal had na affluiten maar twee woorden nodig om daarmee komaf

Lees meer »

De jurk van koningin Máxima kost amper 47 euro: dit zijn de meest betaalbare outfits van de royals

Designermerken als Natan, Armani en Jenny Packham doen vaak gouden zaken door de royals van vandaag. Maar niet elke outfit hoeft een fortuin te kosten. Het gebeurt dat koninginnen en prinsessen (voor hun doen dan toch) extreem goedkoop gaan. Onze koninklijke mode-experte Jelka Van Duyse duikt in de kleerkast van de royals en zoekt naar hun meest betaalbare outfits, die

Lees meer »

“Op deze Vlaamse feestdag hinken Vlaams-nationalisten op twee gedachten”

Het is voor Vlaams-nationalisten op twee gedachten hinken op deze Vlaamse feestdag. Wanneer ze straks het glas zullen heffen op de overwinning op de Fransen in 1302, zal het besef doordringen dat het Vlaams-nationalisme nog nooit zo dicht bij de macht stond als vandaag. Daags voor de Vlaamse feestdag werd N-VA-voorzitter Bart De Wever door de koning tot formateur benoemd.

Lees meer »

Man die dertienjarig meisje verkrachtte krijgt straf met uitstel: “Hij voelde zich bij haar kinds, alsof ze zijn eerste liefje was”

De 27-jarige Y.T. stond in juni terecht voor de verkrachting van een minderjarig meisje, 13 jaar op het moment van de feiten. De rechtbank veroordeelde hem nu tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier jaar. “Door de ernst van de feiten is het wel noodzakelijk het uitstel te koppelen aan bepaalde voorwaarden”, klonk het bij de rechtbank.

Lees meer »

Frans Decin en Roos Deruyttere uit Ledegem zijn een gouden paar

Frans Decin en Roos Deruyttere uit de Smissestraat in Sint-Eloois-Winkel werden op zondag 30 juni ontvangen op het gemeentehuis in Ledegem. Het koppel stapte op 3 mei 1974 in het huwelijksbootje en is inmiddels vijftig jaar getrouwd.
The post Frans Decin en Roos Deruyttere uit Ledegem zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »