Antwerps vaccinatiecentrum gaat opnieuw open na overbevraging bij huisartsen en apothekers

Inwoners uit Antwerpen, Schoten, Borsbeek, Wommelgem en Stabroek kunnen vanaf volgende week weer een coronaprik halen in het tijdelijke vaccinatiecentrum in de Kinepolis. Daar konden ze begin vorige week ook al terecht, maar omdat huisartsen en apothekers de laatste dagen overbevraagd zijn, gaat het vaccinatiecentrum nu opnieuw open.

Meer krantenkoppen in België

Astrid Depuydt legt eed af als gemeenteraadslid na eerbetoon aan schepen Benoot

De gemeenteraad startte maandag met een pakkend eerbetoon van voorzitter Ann-Sophie Himpe voor schepen Patrick Benoot, die op 13 juli overleed. Na een ingetogen minuut stilte mocht zijn opvolgster Astrid Depuydt (Open Ieper) de eed afleggen. Met haar 27 jaar volgt ze Sam Vancayseele (Groen) op als jongste gemeenteraadslid.
The post Astrid Depuydt legt eed af als gemeenteraadslid na

Lees meer »

Axel Daeseleire gaat door het vuur om z’n chihuahua’s te beschermen: “Die beestjes wekken een vadergevoel in me los”

Drie programma’s op twee zenders: Axel Daeseleire (55) is deze week alomtegenwoordig op uw scherm. Vooral ‘Axel in Amerika’ liet een diepe indruk na, vertelt de tv-maker, die in Texas zag hoe een 10-jarig meisje een wapen gebruikt. “Ik hoop dat die trend niet naar hier overwaait”, zucht hij. Al heeft Axel zelf ook een geheim ‘wapen’ waarmee hij z’n

Lees meer »

Tractor rijdt tegen hoogspanningscabine in Torhout

Zondagmiddag rond half één deed zich op het kruispunt van de Ruddervoordestraat en de Kwaplasstraat in Torhout een bizar ongeval voor. Een tractor die net meegedaan had aan een tractor pulling wedstrijd reed er in op een hoogspanningscabine.
The post Tractor rijdt tegen hoogspanningscabine in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Uit onderzoek blijkt dat leerlingen op school vaak niet naar het grote toilet durven. Slecht voor de gezondheid, maar de reden kunnen we begrijpen…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Avanti Brugge One debuteert in tweede klasse

ASSEBROEK Alleen in het verdoemde coronajaar speelde Avanti Brugge geen kampioen, wat betekent dat de ploeg in negen jaar van vierde provinciale naar tweede klasse promoveerde. Het op één na hoogste niveau is ook het (voorlopige?) eindstation, hoewel in de bestuurskamer tegelijkertijd van eerste klasse gedroomd wordt. Dit seizoen moet er echter bevestigd worden.
The post Avanti Brugge One

Lees meer »

Kan België maandag winnen in Lyon? “Frans verlies geeft misschien hoop, maar nu is Italië in voordeel”

Was de interland van de Rode Duivels tegen Israël zonder toeschouwers in Hongarije geen match om naar uit te kijken, dan wacht België maandagavond om 20u45 wel een echte clash. In het Groupama Stadium van Lyon tegen de Fransen. Een nieuwe kans op revanche tegen ‘Les Bleus’. Een Frankrijk dat gisteravond zowaar onderuit ging met 1-3 tegen Italië. Maar of

Lees meer »

Zes lichtgewonden bij botsing tussen twee trams in Brussel

Zes mensen zijn donderdagochtend lichtgewond geraakt nadat twee trams op elkaar botsten op de Tervurenlaan in de Brusselse gemeente Sint-Pieters-Woluwe. Dat heeft MIVB-woordvoerster Cindy Arents gezegd. Het ongeval deed zich voor rond 7.30 uur, ter hoogte van de halte Madoux. De precieze omstandigheden van het incident worden nog onderzocht.

Lees meer »

Mooi werk van mannenatelier de ‘Klu(t)ssers’ in Harelbeke: insectenhotels voor wzc De Vlinder

Er werden vier insectenkastjes, ook wel insectenhotels genoemd, onthuld in wzc De Vlinder in Harelbeke. De ontwerpers en makers zijn de mannelijke bewoners zelf. “Het is nu wachten op de insecten die hun weg moeten vinden”, luidt het.
The post Mooi werk van mannenatelier de ‘Klu(t)ssers’ in Harelbeke: insectenhotels voor wzc De Vlinder appeared first on KW.be.

Lees meer »