Waarom Conner Rousseau plots neus aan neus staat met Vlaamse media

Een politicus die via de rechter op voorhand de publicatie van een artikel over zichzelf tegenhoudt, het is ongezien in ons land. Zeven maanden voor de verkiezingen probeert Vooruit-voorzitter Conner Rousseau almaar driester controle te houden over zijn imago.

Meer krantenkoppen in België

Le Pen stelt bevoegdheid van president over het leger in vraag

Op drie dagen van de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk, stelt Marine Le Pen van de extreemrechtse partij RN de bevoegdheid van de president over het leger in vraag. Volgens haar is de titel van “opperbevelhebber” louter een eretitel, maar is het uiteindelijk de premier die de touwtjes in handen houdt.

Lees meer »

Basisschool Klavertje Vier neemt afscheid van juffen Griet en Ria

Op het einde van het schooljaar wuifden de leerlingen van de gemeentelijke basisschool Klavertje Vier in Keiem twee juffen uit met een lange staat van dienst. Juf Griet nam afscheid na een carrière van 41 jaar in het onderwijs, juf Ria heeft er 39 jaar opzitten.
The post Basisschool Klavertje Vier neemt afscheid van juffen Griet en Ria appeared

Lees meer »

Sam Kerkhofs geeft fakkel door aan Play-presentator en Studio Brussel-stem Joris Brys als host van ‘MIDMID’

Sam Kerkhofs onthult dat Joris Brys hem zal vervangen als host van de voetbalpodcast ‘MIDMID’. Dat nieuws volgde in de recente aflevering van ‘MIDMID MEISTER’ over het EK. “We hebben een meeting gehad en we gaan het helemaal anders doen”, grapt Joris Brys, bekend als sportjournalist bij VIER en Play Sports, en ook te horen op radiozender Studio Brussel. Begin

Lees meer »

Oog in oog met de maritieme geschiedenis van De Haan op de expo ‘Een strand vol geschiedenis’: “Boeiende reis door de tijd”

Van 1 juli tot 30 augustus duiken bezoekers in de varende en vissende geschiedenis van de gemeente De Haan tijdens de expo ‘Een strand vol geschiedenis’ in het Wielingencentrum. Blikvangers zijn een zeventiende-eeuws scheepskanon en een zeven meter lange boomstamkano van Zuid-Amerikaanse origine, beiden gevonden op het strand van De Haan.
The post Oog in oog met de maritieme

Lees meer »

Marktkramer die fruit van 600 euro verkoopt, reageert: “Prijzen staan mooi aangegeven. Meer kunnen we niet doen”

De marktkramer die door de bezoekers van de Kalseibraderij in De Klinge verweten wordt veel te duur fruit en koekjes te hebben verkocht, ontkent de aantijgingen. “We hebben topproducten, en die zijn niet goedkoop. Maar niemand was verplicht om bij ons te kopen”, klinkt het. Enkele klanten kregen naar eigen zeggen een rekening van meer dan 600 euro gepresenteerd voor

Lees meer »

Brugse tennis- en padelclub KG Witte Beer met nieuwe voorzitter de zomer in

KG Witte Beer Tennis & Padel zet verder in op de jeugd. Men heeft enkele actieve bestuursleden die elk hun eigen taak doen. Met Franky Baert heeft de club een nieuwe (waarnemend) voorzitter. “We willen geen kweekvijver zijn van toptalenten, maar iedereen met tennis laten kennismaken.”
The post Brugse tennis- en padelclub KG Witte Beer met nieuwe voorzitter de

Lees meer »