Vastgoedbedrijf Ghelamco doorspartelt moeilijke jaarhelft

16:19 Door waardeverminderingen en een verloren rechtszaak boekte Ghelamco in het eerste halfjaar een nettoverlies en stegen de schulden. Maar eigenaar Paul Gheysens toont zich optimistisch dankzij een pijp…

Meer krantenkoppen in België

Vrouwenteam KSV Bredene gaat in eerste nationale van start: “We zijn voldoende gewapend om niet in de problemen te komen”

Het vrouwenteam van KSV Bredene maakte voor dit seizoen de promotie naar eerste nationale. Zaterdag 31 augustus is er om 15 uur hun eerste competitiewedstrijd op bezoek bij KRC Genk B.
The post Vrouwenteam KSV Bredene gaat in eerste nationale van start: “We zijn voldoende gewapend om niet in de problemen te komen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge: “Als dit een ‘inside job’ is, dan is het een regelrechte schande”

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post 24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge:

Lees meer »

DISCUSSIE. Groen neemt afstand van PVDA in Antwerpen: wat vind jij van deze zet?

In stad Antwerpen lijkt er iets gebroken tussen Groen en PVDA. Nadat PVDA protesteerde tegen hun mobiliteitsbeleid en na de “leugenachtige fluistercampagnes” van PVDA, lijkt Groen meer en meer afstand te nemen van de extreemlinkse partij. “Het is een partij met twee gezichten”, zegt Groen-lijsttrekker Bogdan Vanden Berghe. Groen lijkt nu wel aansluiting te vinden met Vooruit.

Lees meer »

KIJK LIVE. Tijd voor de echte finale! Doet Evenepoel mee voor winst? Kijk als HLN-abonnee LIVE naar derde rit Ronde van Groot-Brittannië

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (3-8 september). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig commentaar

Lees meer »

EXCLUSIEF. 9 insiders zijn keihard voor VRT-topman Delaplace: “Hij is niét geschikt voor deze job”

In augustus 2020 werd hij nog binnengehaald als ‘veelbelovende bruggenbouwer’, vier jaar later zien vele VRT-medewerkers CEO Frederik Delaplace (54) als een ‘genadeloze brokkenpiloot’. Wij spraken met negen insiders, onder wie ook mensen uit de top van het bedrijf. Ze geven hun ongezouten mening over hun grote baas en de ontslagen die voor hem weleens de misstap te veel zouden

Lees meer »

Bristol in Tielt wordt Chaussea

Het doek is gevallen over schoenen- en kledingwinkel Bristol. 72 van de 117 winkels werden overgenomen, waarvan 62 door de Franse schoenenketen Chaussea. Ook de vestiging in Tielt.
The post Bristol in Tielt wordt Chaussea appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Dikt Tim Celen in de wegrit de medailleteller nog wat aan? Laurens Devos stoot door naar finale

De Paralympische Spelen in Parijs zijn al toe aan hun voorlaatste dag. Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) plaatste zich vanmorgen al voor de finale, die om 17 uur volgt, en speelt dus om het goud. Een medaille die dressuuramazone Michèle George zonet al (andermaal) pakte. Voor onze landgenote is het al haar zevende gouden medaille, een evenaring van het record.

Lees meer »

Barry Callebaut sluit fabriek in Italië

Chocoladereus Barry Callebaut, die een grote aanwezigheid heeft in België, sluit zijn fabriek in het Italiaanse Intra, aan het Lago Maggiore. Dat heeft het bedrijf gemeld in een brief aan het personeel. Barry Callebaut verwijst voor de beslissing naar de beperkte toekomstige rendabiliteit en de logistieke complexiteit van de site.

Lees meer »

Caroline Maes reageert na shockerende ‘Familie’-scène waarin slechterik lijk in stukken snijdt: “Ik heb er zelf niet naar willen kijken”

Sterft de geliefde Mieke Van den Bossche begin januari in ‘Familie’? Dat is de vraag die veel kijkers van de reeks bezighoudt na het zien van de ‘flash forward’ in de seizoensfinale. Daarin lijkt het alsof Mieke het leven laat op haar eigen trouw, met gangster Joris Nuyens. Die laatste vermoordde Miekes zus Leen eerder al op gruwelijke wijze, en

Lees meer »