Metejoor reist met de trein door Vlaanderen om album ‘Joris’ voor te stellen en houdt ook halt in Brugge en Oostende

In het spoor van Metejoor! Dat mochten 300 fans vandaag, zaterdag 30 september, letterlijk nemen. Sinds gisteren, vrijdag 29 september, is het nieuwe album ‘Joris’ van Metejoor overal beschikbaar, dus wilde de populaire artiest op een speciale manier de plaat voorstellen aan zijn fans. En hoe geraak je nu beter op verschillende plekken in Vlaanderen dan met de trein?

“Het is fantastisch om op één dag fans in heel Vlaanderen te ontmoeten. Terwijl ik hen op de trein een preview gaf van het album, reisden we milieuvriendelijk en zonder file vlot doorheen het land. Beter kan toch niet? Om iedereen zo rondom mij te zien zitten, het leek wel alsof we in mijn living zaten (lacht). Op en top quality time met de fans. Het was een meer dan geslaagde dag”, zegt Metejoor.

Dankzij radiozender MNM, modeketen e5 en spoorwegmaatschappij NMBS mochten 300 fans van Metejoor op de trein stappen. NMBS zorgde voor een unieke Metejoor-trein die op 6 plaatsen in Vlaanderen stopte: Hasselt, Leuven, Antwerpen, Gent, Brugge en Oostende. Metejoor stelde op de trein live zijn nieuwe album ‘Joris’ voor in een akoestische setting. De fans werden nog meer in de watten gelegd, want ze kregen ook de kans om Metejoor te ontmoeten.

is ontzettend populair en al enkele jaren niet meer weg te denken uit de hitlijsten. In 2021 verscheen Metejoors debuutalbum, dat intussen platina is en al bijna twee jaar hoog in de Ultratop staat. Op het album staan de monsterhits ‘1 Op Een Miljoen’, ‘Rendez-vous’, ‘Ze Meent Het’ en ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’. Ook met ‘Wat Wil Je Van Mij’, een duet met de Nederlandse Hannah Mae, scheert Metejoor nog steeds hoge toppen. De song is intussen goed voor dubbel platina en is daarmee een van de grootste hits in Vlaanderen. Ook in Nederland kent deze single een grote doorbraak. Met ‘Wat Wil Je Van Mij’ heeft Metejoor daar als vijfde Vlaamse zanger ooit een Nederlandstalige top 10-hit te pakken.

Het tweede album ‘Joris’ van Metejoor is een heel persoonlijke plaat. De leading track ‘Eigen Schuld’ – waarmee Metejoor op dit moment volop scoort – is een echte power ballad en gaat tot in het diepste van de ziel. Naast talloze nieuwe nummers staan op het album ook gekende hits van Metejoor als ‘Wat Wil Je Van Mij’ en ‘Kijk Ons Nou’, een song met de Nederlander Snelle. Ook de Liefde Voor Muziek-tracks ‘Laat Ons Een Bloem’, waarmee Metejoor de zomer van 2023 inpakte, en ‘Schaduw’, een samenwerking met zijn zus Lisa, prijken op het album.

Binnenkort gaat een grote droom van Metejoor in vervulling, want dan speelt hij zijn eerste soloconcerten in de grootste concertzaal van het land. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november zal hij zijn nieuwe album ‘Joris’ voorstellen in het Sportpaleis. (PADI)

‘Joris’, het nieuwe album van Metejoor, is te verkrijgen in de cd-winkel en ook te downloaden via de grote streamingplatforms. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november staat Metejoor in het Antwerpse Sportpaleis. Info en tickets: www.sportpaleis.be

The post Metejoor reist met de trein door Vlaanderen om album ‘Joris’ voor te stellen en houdt ook halt in Brugge en Oostende is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Khattabi: “België heeft deadline voor indienen klimaatplan gemist door Vlaanderen”

België heeft zijn definitief klimaatplan niet tijdig kunnen indienen bij de Europese Commissie. Dat meldt ontslagnemend minister Zakia Khattabi (Ecolo) dinsdag. Ons land kon de deadline niet halen omdat Vlaanderen pas na de vorming van een nieuwe Vlaamse regering met zijn deelplan komt. Heel opzienbarend is het uitstel niet: slecht 4 van de 27 lidstaten waren op tijd met hun

Lees meer »

Waarom is Beryl een ‘historische’ orkaan volgens wetenschappers? “Zulke krachtige exemplaren zie je nu normaal niet”

Meteorologen kijken vol verbazing toe naar orkaan Beryl in de Atlantische Oceaan, die ze nu al een ‘historische’ orkaan noemen. Beryl brak dan ook in een mum van tijd heel wat records. Maar hoe uitzonderlijk is deze orkaan écht? Waarom is de orkaan zo krachtig kunnen worden? En wat belooft dit voor de rest van het orkaanseizoen? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters

Lees meer »

Van zeepje in de badkamer tot een portier aan de deur: volgens deze criteria krijgen Vlaamse hotels hun sterren

Hotel La Réserve in Knokke behoort tot de weinige hotels in ons land met de allerhoogste classificatie: vijf sterren superior. Maar wat houdt dat precies in? En worden hotels in het buitenland net zo streng beoordeeld? Wij geven een overzicht van de specifieke voorwaarden per sterrenniveau. Professor Toerisme Jan van der Borg schat in wat deze sterren nog waard zijn.

Lees meer »

Waarom de Britten zo boos zijn dat ze vandaag voor politieke aardverschuiving zorgen: “Ze trekken hier hun eigen tanden met nijptang omdat er geen geld is”

14 jaar conservatief beleid heeft de Britten arm, ziek en boos gemaakt. En daarom gaan ze straks massaal stemmen voor oppositiepartij Labour. Volgens de laatste peilingen staat het Verenigd Koninkrijk een heuse politieke aardverschuiving te wachten. “De Britten willen verandering”, zegt correspondente Lia van Bekhoven. Maar zal die er ook komen? En is er een kans dat de brexit wordt

Lees meer »

Infrastructuurwerken voor uitbreiding bedrijventerrein De Noordvaart van start

Stad Nieuwpoort en WVI slaan de handen in elkaar om het bedrijventerrein De Noordvaart op een kwalitatieve en duurzame manier op te schalen. Het gaat over een uitbreidingszone van 9 hectare die aansluit op het bestaande bedrijventerrein. “De nood aan bijkomende ruimte in de regio is hoog. Met de start van de infrastructuurwerken krijgt de uitbreiding eindelijk vorm.”
The

Lees meer »

Zijn leerkrachten of redders in fout als kind verdrinkt tijdens schooluitstap? “Alles hangt af van hoe ze toezicht hielden”

Er waren verschillende leerkrachten en enkele redders aanwezig. En toch verdronk een jongen van 7 jaar tijdens een klasuitstap in de zwemvijver van een recreatiedomein. Het onderzoek naar de precieze omstandigheden loopt. Maar riskeren de leerkrachten of de redders vervolging? Een professor strafrecht legt uit wat de mogelijkheden nu zijn.

Lees meer »

Patrick Keersebilck neemt afscheid van Cactusfestival: “Trots dat ik Brugge op de muzikale kaart kon zetten”

Van 12 tot en met 14 juli vindt in het heraangelegde Minnewaterpark in Brugge het jaarlijks Cactusfestival plaats. Deze 41ste editie is ook het afscheid van Bruggeling Patrick Keersebilck, die in oktober als directeur van Cactus Muziekcentrum met pensioen gaat.
The post Patrick Keersebilck neemt afscheid van Cactusfestival: “Trots dat ik Brugge op de muzikale kaart kon zetten” appeared

Lees meer »