‘Lange Polle’ (64) lost eerste plaat na vertrek bij Triggerfinger: “Dit is commerciële zelfmoord, maar zolang ik ervan kan leven ben ik content”

Paul Van Bruystegem (64) stuurt na zijn vertrek bij Triggerfinger een tweede soloplaat de wereld in. Met ‘Unguarded Thoughts’ mikt de muzikant echter niet op het commerciële succes dat hij heeft gekend bij Triggerfinger. “Het is een plaat dicht bij mezelf, en muziek die ík graag hoor. Het publiek? I don’t know”, vertelt hij aan ‘Gazet van Antwerpen’.

Meer krantenkoppen in België

Werken aan The Sky, de grootse studententoren van Kortrijk, zijn gestart

53 meter hoog, een dakterras met panoramisch zicht en 192 studentenkoten. De werken aan The Sky op de campus van Hogeschool VIVES zijn op 3 oktober officieel van start gegaan. Naast het grote dakterras wordt het nieuwe stuk park, goed voor 3.439 vierkante meter groen, één van de eyecatchers van het project. Normaal nemen de eerste studenten in september 2026

Lees meer »

Justin Bieber, J.Lo of Jay-Z: welke superster staat op geheime sekstape van Diddy? “De wereld zal geschokt zijn”

Samen met Sean ‘Diddy’ Combs wankelen de sokkels van de allergrootsten in Hollywood. De Amerikaanse muziekmagnaat zit in de cel op beschuldiging van seksueel misbruik en mensenhandel. Dinsdag kwamen daar plotsklaps meer dan 100 aanklachten bij, ook van minderjarige slachtoffers. Celebrities vochten jarenlang om uitgenodigd te worden op zijn beruchte feestjes, maar vrezen nu vooral voor hun carrière. De vraag

Lees meer »

De kiemen van slecht bestuur

18:27 Goed bestuur is het ordewoord dat Vlaams minister-president Matthias Diependaele van zijn partijvoorzitter Bart De Wever heeft meegekregen. Maar door het vage regeerakkoord, het wantrouwen tussen de c…

Lees meer »

Julian Assange maakt eerste publieke optreden sinds vrijlating: “Ik ben vrij omdat ik schuldig heb gepleit aan journalistiek”

WikiLeaks-oprichter Julian Assange heeft dinsdag de Raad van Europa toegesproken. Het gaat om zijn eerste publieke optreden sinds zijn vrijlating. Assange reisde vanuit Australië naar Straatsburg om voor de mensenrechtencommissie van de parlementaire vergadering van de Raad van Europa te spreken, dat in een eerder rapport Assange had beschreven als “een politieke gevangene”.

Lees meer »

Robin Ramaekers en Stijn De Smet zien elkaar terug na aanval in Beiroet: “Wat tijd nodig om te plaatsen en te verwerken”

De Zonhovense VTM-oorlogsjournalist Robin Ramaekers heeft een foto gedeeld op sociale media waarop hij te zien is met cameraman Stijn De Smet. De twee werden aangevallen toen ze een reportage wilden maken in de Hezbollah-wijken in Beiroet. “Kogelwonde, gebroken oogkas, gekneusde ribben doen pijn, maar vooral aan de binnenkant wat tijd nodig om te plaatsen en te verwerken”, schrijft hij.

Lees meer »

Valentin Petillon rijdt beresterk wegseizoen

Valentin Petillon rijgt dit jaar de overwinningen en dichte ereplaatsen aaneen. De tweedejaarsnieuweling van Wanty Cycling Team ziet zijn sterke prestaties beloond met een mooie transfer naar het jongerenteam van Soudal Quick Step.
The post Valentin Petillon rijdt beresterk wegseizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hij vierde de titel 30 uur lang en stond deze zomer op de radar van Club: wie is Mika Biereth, dé man om in de gaten te houden bij Sturm Graz?

Mikel Arteta vond hem ‘een ongelooflijke afwerker’, Club Brugge zag er in het voorjaar even zijn nieuwe nummer 9 in. Vandaag is Mika Biereth (21) evenwel hét wapen van Sturm Graz. Kennismaking met de man die zichzelf omschrijft als een kruising tussen Kane en Haaland. En waarom hij dan uiteindelijk niet bij blauw-zwart speelt?

Lees meer »