Bedwantsen bezorgen Parijzenaars jeuk, maar hoe zit dat bij ons?

Moeten we vrezen voor een bedwantsenplaag zoals in Parijs? Die vraag stelt zich nu de Franse hoofdstad overspoeld wordt met meldingen over bedwantsen op openbare plaatsen. Bestrijder Gert Vandercruys stelt gerust: "ik heb alleszins geen weet van bedwantsen in metro’s of op andere openbare plaatsen hier". Zijn bestrijdingsdienst ziet het aantal oproepen wel al een aantal jaar stijgen.

Meer krantenkoppen in België

Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad

Jaarlijks wordt er gestreden tussen de twee Wingense voetbalploegen KVC Wingene en KSKV Zwevezele om de titel Ploeg van ’t stad. Het werd een spektakel met een verrassend verloop. De broers Thibeau en Maxime Samyn van de Zwevezeelse club verlieten glunderend het terrein.
The post Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ondernemers vallen in de prijzen op de Oostende Awards

Onder grote belangstelling werden maandagavond de Oostende Awards uitgereikt in het Kursaal van Oostende. De avond was in een mum van tijd uitverkocht met 600 aanwezigen. Zes ondernemingen mochten in verschillende categorieën met een beeldje naar huis en dat zorgde voor heel wat emoties bij de winnaars.
The post Ondernemers vallen in de prijzen op de Oostende Awards appeared

Lees meer »

Psychiatrisch verslag van zeventiger die Monika (74) doodsloeg met hamer laat al maanden op zich wachten: “Hij gaat mentaal en fysiek achteruit”

Vijf maanden na het overlijden van Monika (74) blijft het onduidelijk of haar man Noël D. al dan niet toerekeningsvatbaar is. De zeventiger verblijft in de cel nadat hij zijn wederhelft thuis in Zerkegem doodsloeg met een hamer. Advocaat Pieterjan Dens is niet te spreken over de gang van zaken. “We zijn al maanden aan het wachten op het psychiatrisch

Lees meer »

Is Sint-Niklaas klaar voor burgemeester Conner Rousseau? Wij trokken de straat op: “Ik verschiet ervan hoeveel ‘overlopers’ van andere partijen ik spreek”

Wordt Conner Rousseau op zondag 13 oktober burgemeester in Sint-Niklaas? Zelden kan het een Vlaming schelen wie er in een andere gemeente de sjerp omdoet, maar die vraag prikkelt wél. Onze reporter Sander Van den Broecke nam de afslag tussen Gent en Antwerpen, en liep twee dagen rond in een stad van 80.000 mensen waar de ontevredenheid over de aanwezigheid

Lees meer »

Israëli opgepakt voor beramen moord op premier Netanyahu

Een Israëlische burger is opgepakt omdat hij door de Iraanse inlichtingendiensten zou zijn ingelijfd om premier Benjamin Netanyahu en andere hoge figuren binnen de Israëlische regering te vermoorden. Dat melden de politie en de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Shin Bet.

Lees meer »

Volledige lijst van Nieuwe Kuurne met zes beloftes voor Kuurne

Het burgerplatform Nieuw Kuurne maakt z’n volledige lijst bekend. Tom Leece is lijsttrekker, Ann Dendauw Vanooteghem en Geert Dewaegenaere nemen de tweede en derde plek in. Geert Veldeman is de lijstduwer. De partij doet ook zes beloftes voor Kuurne. Ze beloven niet in een meerderheid te stappen als er daar niet aan voldaan wordt.
The post Volledige lijst van

Lees meer »