LIVE GENK-WESTERLO. Paintsil schiet tienkoppig Genk meteen naar 3-1! Boeken dicht voor Westerlo?

Na de midweekwedstrijd bij Club Brugge krijgt Racing Genk in de eigen Cegeka Arena laagvlieger Westerlo over de vloer. Houden de Limburgers de drie punten thuis? Bij de rust staan de bordjes alvast in evenwicht.

Meer krantenkoppen in België

“Hier begon ons liefdesverhaal”: voor Nele Billiet en Jelle Vermeersch uit Tielt is Festival Dranouter een speciale plek

Festival Dranouter is voor verschillende mensen een speciale plek. Dat zullen Nele Billiet en Jelle Vermeersch (allebei 31) kunnen beamen. Het koppel uit Tielt leerde elkaar kennen op het festival en kondigde er vorig jaar de komst van hun eerste baby aan. Intussen zijn ze de trotse ouders van Noëlle geworden.
The post “Hier begon ons liefdesverhaal”: voor Nele

Lees meer »

“Volumineuze vrouwen die grotere porties gewend zijn”: Nederlander kraakt klanten die negatieve recensie geven af

Van “volumineuze, bourgondische vrouwen die grotere porties gewend zijn” tot een uithaal naar een Belgische klant die geen tafeltje kreeg en daar zijn beklag over deed. Horeca-uitbater Frank van der Avert krijgt de wind van voren door zijn soms onbeschofte gedrag tegen klanten die negatieve recensies schrijven over zijn zaak. De Nederlander heeft nu zijn excuses aangeboden.

Lees meer »

Gered van de container, en nu is schilderij 20.000 euro waard: “Zoiets overkomt je maar één keer in je leven”

Het leek een lelijk en vuil schilderijtje, rijp voor de container. Maar dankzij zijn fotografisch geheugen herkende galerist Didier Eggermont (59) er meteen iets anders in: de hand van de bekende schilder Emile Claus. Tien jaar later wordt het schilderijtje voor het eerst in het publiek getoond. Geschatte waarde: 20 à 25.000 euro. “Dit overkomt je maar één keer in

Lees meer »

Brein achter aanslagen van 11 september wil schuld bekennen: waarom kreeg hij nog steeds geen proces?

Khalid Sheikh Mohammed, het brein achter de aanslagen van 11 september 2001, heeft beslist om schuld te bekennen. Waarom doet hij dat nu pas, meer dan twintig jaar na datum? Zal hij het beruchte gevangenenkamp Guantánamo Bay, waar hij nog steeds opgesloten zit, ooit mogen verlaten? “Tijdens de ontelbare folteringen heeft hij gelijk wat bekend”, zeggen zijn advocaten.

Lees meer »

Kinderen in de vuurlinie

De raket van Hezbollah treft kinderen die de militie beweert te willen bevrijden van Israëlische bezetting. Israël zweert wraak in naam van een Arabische minderheid in bezet gebied. Hoeveel complexer, tragischer en cynischer kan een casus belli worden?

Lees meer »

Tienduizenden TGV-reizigers gestrand na stormschade in Frankrijk

In Frankrijk ondervinden 80.000 treinreizigers hinder van annuleringen en vertragingen op het spoor omdat lokaal stormweer schade heeft aangericht op het TGV-traject tussen Parijs en Lyon. In Parijs vinden op dit moment de Olympische Spelen plaats. Vorige week vrijdag, op de dag van de openingsceremonie, was het Franse TGV-netwerk het doelwit van grootschalige sabotage.

Lees meer »

Celstraf voor vijftiger die politie bestookt met nodeloze oproepen en facturen in brand steekt: “We weten niet meer wat we met hem moeten aanvangen”

Een 54-jarige man uit Gistel is veroordeeld tot een celstraf van 11 maanden met uitstel voor belaging en afzetterij. Voor brandstichting ging de vijftiger maandagochtend vrijuit. Philippe H. bestookte tussen maart en november 2023 de politie en hulpdiensten met nodeloze oproepen. “Ter plaatse bleek er telkens niets aan de hand”, stelde procureur Saskia Schepens. “De beklaagde was gewoon dronken.”

Lees meer »

Tea Radovic (Bevo Roeselare) topschutter in EK-finale U18

In het Roemeense Alba Blaj hebben de Young Yellow Tigers een schitterend Europees kampioenschap U18 gespeeld. Tijdens de poulefase zegevierden de Belgische tieners in zes van hun zeven duels.
The post Tea Radovic (Bevo Roeselare) topschutter in EK-finale U18 appeared first on KW.be.

Lees meer »