LIVE ATALANTA-JUVENTUS. De Ketelaere staat, ondanks probleem in quadriceps deze week, toch in de basis

Topaffiche voor Charles De Ketelaere en Atalanta. Zondagavond komt Juventus op bezoek in Bergamo. De Ketelaere, die kampte met een probleem in de quadriceps, is toch speelklaar geraakt. Maakt hij opnieuw het verschil? Volg alles op de voet in onze liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Onze man zag vanop de eerste rij hoe Yamal niet alleen talent, maar ook persoonlijkheid toonde: “Hij deed het zoals Lukaku en Van Aert”

Het moest het EK van supersterren Kylian Mbappé en Jude Bellingham worden, maar één ster fonkelt het hardst van allemaal: Lamine Yamal. Amper 16, maar nu al niet meer uit zijn lood te slaan. Een toptalent gezegend met de zelfbewustheid van Vincent Kompany en de persoonlijkheid van Romelu Lukaku en… Wout van Aert. Een mannetje.

Lees meer »

Criminaliteit in Wervik leidt tot open brief van oppositiepartij N-VA aan stadsbestuur: “Onveiligheidsgevoel was nog nooit zo groot”

De opstoot van de criminaliteit in de grensstad Wervik stopt maar niet. In een open brief aan het stadsbestuur vraagt de oppositiepartij N-VA het samenroepen van een gemeenteraadscommissie. “Graag hadden we eens met de korpschef van de politiezone Arro Ieper of zijn vervanger vernomen wat de politie aan deze problematiek gaat doen of doet”, zegt fractieleider Sanne Vantomme.
The

Lees meer »

Ergste noodweer voorbij in het westen, in oosten kan het nog twee uur hevig onweren – Boerderij brandt uit na mogelijke blikseminslag in Lippelo

Een zware regen- en onweerszone trekt momenteel van zuidwest naar noordoost over ons land. Het onweer gaat gepaard met buien, eventueel hagel en mogelijk zeer zware rukwinden die schade kunnen veroorzaken. Het KMI schaalt sommige provincies op naar code oranje, omdat er voldoende kans is dat op meerdere plaatsen de rukwinden meer dan 90 km/u kunnen bereiken. Het noodnummer 1722

Lees meer »

Post Title

Op zaterdag 13 juli komt de internationale Legends of Rock Tribute Tour naar de tot festivalterrein omgebouwde Kasteeltuinen van Kasteel Bossuit in Avelgem. Wat je kan verwachten? Een spectaculair rock- en metalfestival. “We werken met een groep van 40 mensen en trekken jaarlijks naar 60 à 80 evenementen.”
The post appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bromfietser raakt gewond bij ongeval in Roeselare

Op het kruispunt van de Iepersestraat met de Westlaan gebeurde er woensdagochtend omstreeks 6.30 uur een aanrijding waarbij de bestuurder van een bromfiets gewond geraakte.
The post Bromfietser raakt gewond bij ongeval in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »