Inbrekers houden lelijk huis bij SK Staden

Voetbalclub SK Staden kreeg zaterdagnacht ongewenst bezoek over de vloer. De inbrekers maakten enkel vier drankjes buit, maar richtten een ware ravage aan.

“Ik ontdekte de inbraak toen ik rond kwart voor zeven op de club aankwam”, vertelt voorzitter Jean-Pierre Deraeve. “De inbrekers gooiden een raam van de kantine in en probeerden ook een aantal deuren in te trappen. Enkel de deur waar zich het stooklokaal bevindt begaf het. Binnen trapten ze een deur in die toegang geeft tot het scheidsrechterslokaal. Veel buit maakten ze niet. Enkel 2 flesjes Stella en 2 flesjes Pepsi Max blijken verdwenen.”

“We hebben wel redelijk veel schade. Het is overigens al de 7de of de 8ste keer dat we ongewenst bezoek kregen. Ik ben ondertussen de tel wat kwijt. De laatste inbraak dateert van 4 jaar geleden. De politie is ter plaatse gekomen. We wachten nu nog op een team dat sporenonderzoek doet. Er is immers een voetafdruk achtergebleven op een ingetrapte deur. De politie gaat ook de camerabeelden van de nabijgelegen sporthal bekijken. Hopelijk worden de daders nu wel gevat. Bij vorige inbraken was er immers nooit een spoor naar de daders”. (BCH)

The post Inbrekers houden lelijk huis bij SK Staden is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

23 innovatieve start-ups met omzet van 7,5 miljoen euro in regio Brugge

Het ondernemersplatform Brugge.Inc, dat innovatieve bedrijven in de Brugse regio wil houden, stelde zijn eerste impactrapport voor. Daaruit blijkt dat de 3 start-ups van bij de start begin 2021 er nu 23 geworden zijn. Goed voor een omzet van bijna 7,5 miljoen euro.
The post 23 innovatieve start-ups met omzet van 7,5 miljoen euro in regio Brugge appeared first

Lees meer »

AZ Sint-Lucas Brugge stuurt ziekenhuismateriaal naar het front in Oekraïne

Donderdagochtend heeft een team van het Brugse AZ Sint-Lucas in haar depot in de Legeweg in Oostkamp overtollig maar nog bruikbaar ziekenhuismateriaal in een vrachtwagen geladen, met bestemming Oekraïne. Het initiatief komt van twee Oekraïense verpleegkundigen die in het Brugse ziekenhuis werken. De brancards en het orthopedisch materiaal worden volgende week naar het front gestuurd.
The post AZ Sint-Lucas

Lees meer »