Gulden Zonneprijzen uitgereikt aan laureaten bebloemingsactie

Gemeentelijk Groencomiteit Hooglede reikte in De Gulden Zonneprijzen uit aan de laureaten van hun bebloemingsactie. Filip Delannoy en Lieve Bruwier uit de Nieuwkerkestraat hebben de mooiste gevelversiering. De mooiste voortuin is terug te vinden in de Inkelstraat bij Michel Lamote en Mona Vallaey. In de Spanjaardstraat bevindt zich de mooiste achtertuin bij Chris Muylle en Roos Pollentier. Luc Vanden Bulcke en Rosanne Vertriest bezitten de mooiste hoeve in de Akkerstraat. De groenentuin van Joris Degraeve en Tine Sanders uit de Kleine Noordstraat viel ook in de prijzen. Tot slot was de prijs voor mooiste fruittuin weggelegd voor Pieter Declercq en Veerle Mol uit de Gitsbergstraat. (JT/foto JT)

The post Gulden Zonneprijzen uitgereikt aan laureaten bebloemingsactie is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Brugse tennis- en padelclub KG Witte Beer met nieuwe voorzitter de zomer in

KG Witte Beer Tennis & Padel zet verder in op de jeugd. Men heeft enkele actieve bestuursleden die elk hun eigen taak doen. Met Franky Baert heeft de club een nieuwe (waarnemend) voorzitter. “We willen geen kweekvijver zijn van toptalenten, maar iedereen met tennis laten kennismaken.”
The post Brugse tennis- en padelclub KG Witte Beer met nieuwe voorzitter de

Lees meer »

Nederlandse ster Ria Valk heeft opnieuw het geluk en de liefde gevonden: “Ik heb een echte toyboy te pakken”

Begin dit jaar werd Ria Valk (83) geëerd met een koninklijke onderscheiding voor 65 jaar carrière. De zangers van ‘Worstjes op mijn borstjes’ en de zus van Mien Dobbelsteen in ‘‘Zeg ’ns Aaa’ is heel blij met die herkenning, vertelt ze in ‘Primo’. Na enkele moeizame jaren lijkt het haar weer voor de wind te gaan. “Na huid- en borstkanker

Lees meer »

Duitse AfD stapt uit ID-fractie

21:34 De Duitse extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) stapt uit de fractie Identiteit en Democratie (ID) in het Europese Parlement. Dat heeft de partij beslist tijdens een congres in Essen…

Lees meer »

Voorzitter Vlaams Belang Wervik Rudy Denys verhuist naar Blankenberge: “Nood aan een nieuwe start in een andere omgeving”

Voorzitter Rudy Denys (62) van het Vlaams Belang Wervik verhuist binnenkort naar Blankenberge en sluit daar aan bij de plaatselijke afdeling. “Met pijn in het hart heb ik deze beslissing genomen, daar ik nood heb aan een nieuwe start in een andere omgeving”, zegt Rudy. “Het was tijd voor iets anders. Ik wil iedereen bedanken voor de steun die ik

Lees meer »

GO! Middenschool Ieper is een Apple Distinguished School: “In alle lessen wordt er gewerkt aan digitale vaardigheden”

De Ieperse GO! Middenschool kondigt met trots aan dat de school door Apple is erkend als Apple Distinguished School gedurende de periode 2024-2026. “Dit onderstreept ons succes bij het creëren van een innovatieve, veilige en aantrekkelijke leeromgeving”, stelt directeur Ann Dejaegher.
The post GO! Middenschool Ieper is een Apple Distinguished School: “In alle lessen wordt er gewerkt aan digitale

Lees meer »

De uitdagingen zijn enorm, maar de nieuwe baas van het leger zwijgt

Meer militairen, meer munitie, meer materiaal en meer middelen. Bij het begin van zijn missie als nieuwe chef Defensie verwees luchtmachtgeneraal Fred Vansina tot in den treure naar het verlanglijstje van zijn voorganger admiraal Michel Hofman. Maar wat hij precies wil en hoe hij het leger de volgende jaren zal inloodsen, daarover bleef hij bijzonder discreet.

Lees meer »