Mykonos, het Griekse party-eiland waar sterren losgaan: “Toeriste moest Kendall Jenner redden na zuippartij”

Saint-Tropez in Zuid-Frankrijk, Porto Cervo op Sardinië, Positano en Capri in Zuid-Italië en – uiteraard – het Spaanse eiland Ibiza. Hollywoodsterren hebben zo hun favoriete vakantiebestemmingen aan en in de Middellandse Zee. Sinds verschillende jaren is daar ook eentje bijgekomen. Want Ibiza krijgt als party-eiland al een hele tijd zware concurrentie van de Griekse tegenhanger: Mykonos! En wat meer is: daar durven sterren blijkbaar nóg verder te gaan, dat staat te lezen in ‘TV Familie’. “De buren belden de politie, omdat ze het beu waren op hun sekspartijen te kijken.”

Meer krantenkoppen in België

Overweeg openbaar vervoer of de fiets en volg strikt de route-info op parkeertickets: zo raak je in het festivalpark in Werchter 

Festivalorganisator Live Nation en de lokale politie roepen iedereen die naar Bruce Springsteen of Rock Werchter gaat op om zo veel mogelijk de fiets of het openbaar vervoer te gebruiken. Door de aanhoudende regen is maar 70% van de parkings in de omgeving van Werchter beschikbaar. Wie al een parkeerticket heeft gekocht, kan dat zeker gebruiken. "Maar we vragen mensen

Lees meer »

Racen met zelfgebouwde zeepkisten op STEM-kamp in VTI van Tielt

Knotsgekke zeepkisten bouwen en er dan samen met vrienden over de speelplaats mee scheuren? Het gebeurt deze week in het VTI van Tielt, waar in samenwerking met de jeugd- en sportdienst van de stad een nieuwe editie van het ‘STEMmania’-kamp loopt.
The post Racen met zelfgebouwde zeepkisten op STEM-kamp in VTI van Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Actrice Natali Broods: “Slippers aan, tenen in het zand. Alleen dan kan ik ontspannen. De andere dagen van het jaar ben ik in rouw”

“Er zijn in het leven twee soorten mensen. Zij die het perfect alleen kunnen. En zij die altijd hulp nodig zullen hebben. Ik ben de laatste soort.” Natali Broods is een rasactrice en dat komt met een prijs. Alles wat ze voelt, voelt ze maal tien. “Ik pak alles ongefilterd binnen. Het leven op afstand houden: kan ik niet.”

Lees meer »

Ondanks schadeclaim van 156 miljoen euro: Netflix biedt aanzienlijk bedrag voor nieuwe show van ‘Baby Reindeer’-maker

Netflix heeft door de reeks ‘Baby Reindeer’ al een aanklacht van maar liefst 170 miljoen dollar (ruim 156 miljoen euro) aan zijn been, maar daar lijkt de streamingdienst zich niets van aan te trekken. Bovendien willen zij dat de maker van de reeks, over een barman die gestalkt wordt door een oudere vrouw, een nieuwe show maakt. Dat meldt ‘The

Lees meer »

Knokke-Heist gaat uniek karakter van Het Zoute beschermen: “Druk op de wijk onder controle houden”

De typische kronkelende smalle paadjes, straten tussen de tuinen van de villa’s en witte verf. Het zijn maar enkele zaken die Het Zoute in Knokke typeren. De voorbije 115 jaar werd het wellicht de meest exclusieve wijk van Vlaanderen. De gemeente wil dat typische en ‘unieke’ karakter beschermen en hanteert daarom voor het eerst de BGO (Beleidsmatig Gewenste Ontwikkeling). “Door

Lees meer »

Pleegzorg Vlaanderen zoekt gezinnen voor crisispleegzorg

Pleegzorg Vlaanderen is op zoek naar pleeggezinnen, in het bijzonder voor crisispleegzorg. Daar is de nood immers het hoogst en zonder voldoende plaatsen komen de kinderen terecht op minder aangewezen plaatsen. Om de oproep kracht bij te zetten, voert de organisatie volgende week actie.

Lees meer »

Rijvereniging De Gaverbeek opent gloednieuwe all weatherpiste op site Sport Vlaanderen

Vrijdagavond werd bij Sport Vlaanderen Waregem de gloednieuwe all weatherpiste voorgesteld. Het stadsbestuur en vzw De Gaverbeek investeerden in een grote piste die het ganse jaar door gebruikt kan worden. Daarnaast werd ook een extra longeerpiste ingericht. “Dit is een bijzonder moment in onze geschiedenis”, reageert directeur Wim Vanderschueren.
The post Rijvereniging De Gaverbeek opent gloednieuwe all weatherpiste op

Lees meer »