Familieleden van Tupac Shakur reageren op doorbraak in 27 jaar oude moordzaak: “Dit is een kantelpunt”

Twee familieleden van de in 1996 vermoorde rapper Tupac Shakur hebben voor het eerst gereageerd op de doorbraak in de moordzaak. Zij hebben het onder meer over een “kantelpunt”.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Laura Tesoro, Gustaph en Regi openen Q-Beach House en geven de aftrap voor tropische zomer

De Q-cocktails staan koud, het strand van Oostende wordt overspoeld door livemuziek en de Q-dj’s presenteren voortaan met de tenen in het zand en een zeebries door het haar. Het Q-Beach House heeft de deuren officieel geopend. Q-dj’s Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke gaven tijdens een feestelijke radioshow de aftrap voor een zomer die barst van de muzikale

Lees meer »

SK Zillebeke is meteen ambitieus bij terugkeer: “Elke tegenstander zal het hier moeilijk krijgen”

Na een jaar zonder eerste elftal is SK Zillebeke weer helemaal terug. En niet zomaar om de tijd te doden: het trainersduo Diego Caron – Diederik Pattyn heeft grootse plannen. Ze mikken op een topvijfplaats dit seizoen, met de ambitie om op korte termijn naar derde provinciale te promoveren.
The post SK Zillebeke is meteen ambitieus bij terugkeer: “Elke

Lees meer »

Rudy is al zestig jaar vaandeldrager Budo in Vlaanderen: “Zelf al vijftig zwarte gordels gevormd”

Shihan of grootmeester. Deze eretitel kreeg Rudy De Klerck voor zijn inzet in meer dan 63 jaar voor Aikido en andere Budosporten. “De grootste beloning die je in deze discipline kan verkrijgen. Omdat er momenteel in Vlaanderen slechts drie Shihan zijn, krijgt deze titel nog extra uitstraling.”
The post Rudy is al zestig jaar vaandeldrager Budo in Vlaanderen: “Zelf

Lees meer »

Ondanks schadeclaim van 156 miljoen euro: Netflix biedt aanzienlijk bedrag voor nieuwe show van ‘Baby Reindeer’-maker

Netflix heeft door de reeks ‘Baby Reindeer’ al een aanklacht van maar liefst 170 miljoen dollar (ruim 156 miljoen euro) aan zijn been, maar daar lijkt de streamingdienst zich niets van aan te trekken. Bovendien willen zij dat de maker van de reeks, over een barman die gestalkt wordt door een oudere vrouw, een nieuwe show maakt. Dat meldt ‘The

Lees meer »