Parijzenaars ongerust over bedwantsen in de metro

In de Parijse metro zijn bedwantsen ontdekt. Dat schrijven verschillende Franse media. Parijs worstelt al langer met het ongedierte, onder andere in cinema’s, en wil nu hulp om de plaag te bestrijden. De burgemeester van de stad schreef een brief naar premier Élisabeth Borne met de vraag om een actieplan, want hij vindt de bedwantsen een bedreiging voor de volksgezondheid.

Meer krantenkoppen in België

Sonic City 2024 lost nieuwe namen

Samen met curator Tramhaus lost Sonic City opnieuw enkele namen van hun line-up voor hun driedaagse festival in Depart. Daarvoor graven ze diep in het alternatieve aanbod en is Sonic City een jaarlijkse hoogmis voor muziekfanaten.
The post Sonic City 2024 lost nieuwe namen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cercle Brugge verliest in eigen huis met 2-3 van Racing Genk

Racing Genk heeft zaterdag op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League in het Jan Breydelstadion Cercle Brugge met 2-3 opzijgezet. De bezoekers lieten na de score verder uit te diepen.
The post Cercle Brugge verliest in eigen huis met 2-3 van Racing Genk appeared first on KW.be.

Lees meer »

T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen Dadizele”

Dosko Beveren is na het onfortuinlijke verlies tegen Keiem het seizoen gestart met een zes op negen. Zaterdag wacht met de verplaatsing naar titelkandidaat FC Dadizele Sport de eerste grote test voor nieuwe coach Karel Tanghe en zijn spelersgroep.
The post T1 Karel Tanghe en Dosko Beveren (3A) maken zich op voor eerste grote test: “Klaar voor duel tegen

Lees meer »

Kristof ‘4T4’ Michiels maakte docu over Arno: “Ik wist niet dat hij zo grappig kon zijn”

In de bioscoop loopt vanaf woensdag 18 september de film ‘Arno: Rock ‘n’ Roll Godverdomme’. De indringende documentaire over de befaamde Oostendse zanger en volksheld werd ingeblikt door Kristof Michiels, tot voor kort bekend als 4T4 bij ‘t Hof van Commerce. “Eigenlijk heeft deze film zichzelf gemaakt.”
The post Kristof ‘4T4’ Michiels maakte docu over Arno: “Ik wist niet

Lees meer »

Journalist beschrijft angst na scènes in Libanon die op horrorfilm lijken: “Wat is het volgende dat gaat ontploffen? Mijn koelkast? Of ander toestel?”

Duizenden Hezbollah-biepers en walkietalkies zijn de afgelopen dagen ontploft in Libanon. Daarop haalden doodsbange bewoners de batterijen uit hun walkietalkies en gooiden andere toestellen in paniek de straat op uit angst voor meer explosies. Hassan Harfoush, een lokale journalist, beschrijft hoe het dagelijkse leven veranderd is in een horrorfilm.

Lees meer »