KIJK. Influencer ‘Meatball’ die breed lachend zware plunderingen in Philadelpha livestreamde, lacht niet meer op mugshot

Het contrast tussen haar gezicht op de livestream en op haar mugshot achteraf kan zo mogelijk niet groter zijn. Gedaan met lachen. De hilariteit was dinsdag nochtans blijkbaar groot tijdens zware plunderingen in Philadelphia. Hallucinante beelden tonen hoe grote groepen zwaar tekeergingen in onder meer een Apple Store, Foot Locker, een drankenwinkel en een kledingwinkel. Plunderaars trokken van winkel naar winkel in verschillende delen van de stad en graaiden mee wat ze konden. Intussen werd er aan de lopende band vernield en gevandaliseerd.

Meer krantenkoppen in België

Krijgt Gella eindelijk een opvolger? Dit zijn de (medaille)kansen van de West-Vlaamse Olympiërs

19 september 2000 in Sydney: judobrons voor Gella Vandecaveye, amper twee maanden nadat ze de kruisbanden van haar rechterknie scheurde. Vierentwintig jaar later is Vandecaveye – hockeyer Arthur De Sloover behaalde in Tokio goud met de Red Lions – nog altijd de laatste West-Vlaamse individuele medaillewinnares op de Olympische Spelen. Komt daar tussen zaterdag 27 juli en zondag 11 augustus

Lees meer »

Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe uitbaters van B&B Quarter House: van McDonald’s naar paardenpension

Quarter House, de B&B met paardenpension in Moerkerke, heeft nieuwe uitbaters. Vanessa Huughe (50) en Kris Bogaerts (45) zwaaien nu de plak op het domein. “Als grote paardenliefhebbers kenden we het domein al en toen we de kans kregen de uitbating over te nemen, hebben we toegehapt”, zegt Vanessa.
The post Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe

Lees meer »

Twee duo’s werpen zich in de strijd om covoorzitterschap Ecolo

Het duo Samuel Cogolati/Marie Lecocq en de tandem Marie-Colline Leroy/Gilles Vanden Burre strijden op 13 juli voor het covoorzitterschap van Ecolo. Het team krijgt geen gemakkelijke taak. De Franstalige groenen zijn nog aan het bijkomen van hun verkiezingsnederlaag en hebben maar een paar weken om hun campagne voor de lokale verkiezingen in oktober op te starten.

Lees meer »