Braziliaanse president onderging met succes heupoperatie

De Braziliaanse president Luiz Inácio Lula da Silva is vrijdag met succes geopereerd aan de heup, maar zal het de komende weken nog rustig aan moeten doen. Dat meldde zijn persoonlijke arts vrijdag.

Meer krantenkoppen in België

‘Bakker Bart’ uit Izegem gelooft in de slaagkansen van de nieuwe zaterdagmarkt op Krottegem en in Beveren

Zaterdag 14 september vindt de eerste markt plaats op de OLV-markt in Krottegem, een week later trekken de markkramers hun tenten achter de kerk in Beveren. Marktkramer Bart Van Eenooghe uit Izegem was nog op zoek naar een vaste zaterdagmarkt en vond die nu dus op Krottegem en in Beveren. “Een zaterdagmarkt heeft zeker kans op slagen”, zegt de ervaren

Lees meer »

Bart De Wever doet forse uitspraken over “huftergedrag” joyriders in Antwerpen: “Vrijwel altijd jongeren van allochtone origine”

Bart De Wever (N-VA) reageert met enkele forse uitspraken op de joyriders die in Antwerpen met een ambulance aan de haal gingen. De Antwerps burgemeester had het op Radio 1 over “huftergedrag” van een “bepaalde categorie inwoners”. “Toen we de beelden zagen, was het geen verrassing wie er op die beelden stond. Dat is nooit een verrassing.”

Lees meer »

Vlaams Belang Wervik met 19 kandidaten naar de kiezer: “Preventief veiligheidsbeleid wordt een hot topic”

Uitgerekend een maand voor de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober stelde Vlaams Belang Wervik haar lijst voor. Er zijn 19 kandidaten. “We hebben geen volledige lijst (van 25 kandidaten, red) maar doen het met kwalitatieve mensen die zich 200 procent inzetten”, zegt lijsttrekker Sarah T’ Joens uit Geluwe.
The post Vlaams Belang Wervik met 19 kandidaten naar de kiezer:

Lees meer »

250 deelnemers voor een boeiende ‘En Route’

Het mooie weer was een stimulans om de fietsers aan te sporen om deel te nemen aan de Open Monumentendag in Meulebeke op zondag 8 september onder de noemer ‘En Route’. Het lokaal bestuur had ervoor gezorgd dat zes locaties konden bezocht worden, waarvan vier niet altijd toegankelijk zijn voor het publiek. Men kon starten
The post 250 deelnemers

Lees meer »

“Voor het eerst durf ik me over te geven aan iemand”: het liefdesverhaal van Fatma Taspinar en Geert Meyfroidt, die eerste kindje verwachten

Journaalanker Fatma Taspinar (42) en intensivist Geert Meyfroidt (52) verwachten hun eerste kindje samen. Pas sinds deze lente weet de buitenwereld van hun relatie af, nadat Fatma haar verlovingsring had getoond op tv. Hoe leerden de twee elkaar kennen? En hoe staan ze in hun relatie? “Ik denk dat het belangrijk is om je niet te focussen op wat je

Lees meer »

Verkoop tweedehandswagen in Menen loopt uit de hand: “Plots stond koper in mijn garage”

De verkoop van een tweedehandsvoertuig draaide voor een 49-jarige man uit Menen uit op een dagvaarding voor de rechtbank. Eén van de geïnteresseerde kopers kreeg immers een pak voor de broek. “Wat moest ik doen? Ik kreeg schrik”, aldus de Menenaar.
The post Verkoop tweedehandswagen in Menen loopt uit de hand: “Plots stond koper in mijn garage” appeared first

Lees meer »

Plaatsverboden tegen veroorzakers van overlast in Oostende werpen hun vruchten af: “Samen zorgen we voor een veilige stad”

Afgelopen zomer diende tegen zeven verschillende personen een plaatsverbod te worden uitgevaardigd nadat ze herhaaldelijk voor overlast zorgden nabij de Drie Gapers en Venetiaanse Gaanderijen in Oostende.
The post Plaatsverboden tegen veroorzakers van overlast in Oostende werpen hun vruchten af: “Samen zorgen we voor een veilige stad” appeared first on KW.be.

Lees meer »