ONS RAPPORT. “Hij was de pispaal van het publiek”: toch enkele buizen bij Club en Genk na onderhoudende topper

Geen winnaar op Jan Breydel na een onderhoudende topper tussen Club Brugge en Racing Genk. Tussen de punten van onze redactie voor beide ploegen zitten enkele mooie scores, maar ook enkele buizen. Ontdek alle noteringen hieronder!

Meer krantenkoppen in België

Elk jaar 200 boetes voor mensen die kijkfiles vormen: “Na mijn ongeval zag ik mensen filmen, dat is echt ranzig”

Elk jaar krijgen gemiddeld 200 mensen een boete voor ‘abnormaal traag rijden’ in het verkeer, 600 boetes worden uitgeschreven voor ‘gevaarlijk rijgedrag’. Dat blijkt uit cijfers van de federale politie over de kijkfiles in ons land. Radio2-presentator Xavier Taveirne was enkele jaren geleden betrokken bij een verkeersongeval: "Toen ik uit de auto stapte, zag ik overal mensen stilstaan om te

Lees meer »

KIJK. Strippers, cowboyhoeden én Snoop Dogg: zo vierde Khloé Kardashian haar 40ste verjaardag

Khloé Kardashian kon haar ogen niet geloven wanneer ze de noten van ‘The Next Episode’ hoorde. Niemand minder dan Snoop Dogg staat op het podium om haar te verrassen voor haar 40ste verjaardag, met paaldansende strippers met cowboyhoeden. Een gepaste outfit, gezien het thema van het feest Dollywood was, geïnspireerd op het themapark van countryzangeres Dolly Parton.

Lees meer »

Kijkers denken het mysterie van de seizoensfinale van ‘Thuis’ nu al te hebben ontrafeld: “De makers gaven een duidelijke hint”

Het is nog wachten tot de start van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ op 2 september om te weten te komen hoe de schietpartij in de seizoensfinale precies in elkaar stak, maar op fansites wordt daar nu al druk over gespeculeerd. Eén schijnbaar onopvallend detail leidde daar tot een hele reeks aan puzzelstukjes, die vlot in elkaar leken te vallen.

Lees meer »

Blankenbergse vishandelaar pronkt met zeldzame albino kreeft: “Kans van één op een miljoen”

Vishandel Simonne in Blankenberge pakt uit met een ‘specialleke’: een knaloranje albino kreeft. Volgens zaakvoerder Norman Schiltz een uiterst zeldzaam fenomeen. “De kans is één op een miljoen.” Het dier kreeg intussen ook een naam.
The post Blankenbergse vishandelaar pronkt met zeldzame albino kreeft: “Kans van één op een miljoen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Confrontaties tussen Duitse betogers en politie nabij AfD-conferentie in Essen

In de stad Essen, in het westen van Duitsland, zijn betogers slaags geraakt met politieagenten nabij de jaarlijkse partijconventie van het radicaal-rechtse Alternative für Deutschland (AfD). De betogers probeerden de start van de tweedaagse conventie tegen te houden door de toegangswegen te blokkeren en partijafgevaardigden de weg te versperren. Volgens de Duitse media zouden 80.000 tot 100.000 mensen meebetogen tegen

Lees meer »