Lukaku ziet gelijkmaker afgekeurd, AS Roma zwaar de boot in en net boven de degradatiestreep in Serie A

Een alles behalve leuke avond voor AS Roma en Romelu Lukaku in de Serie A. De boot in bij Genoa, dat over de ‘giallorossi’ springt. En zwaar de boot in: 4-1.

Meer krantenkoppen in België

VKW Vleteren (3A) staat voor zware oktobermaand

Met 8 op 15 is VKW Vleteren beter gestart dan vorig seizoen, toen het na tien speeldagen slechts twee punten telde. Trainer Rino Vandenbulcke is tevreden, maar waarschuwt ook voor het zware programma van de komende weken.
The post VKW Vleteren (3A) staat voor zware oktobermaand appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Soudal Quick-Step is één van de opties”: afscheidnemend bondscoach Vanthourenhout over zijn toekomstplannen

Waar ligt de toekomst van Sven Vanthourenhout (43)? Nu hij afscheid genomen heeft van de nationale ploeg, wil de ex-bondscoach de komende dagen en weken verder gesprekken voeren met geïnteresseerde teams. Een nieuwe samenwerking met Remco Evenepoel of een overstap naar de ploeg van kersvers wereldkampioen Tadej Pogacar zijn alvast opties, zo zegt hij aan VTM NIEUWS.

Lees meer »

Personal coach Pieter-Jan (38) opent GET FIT WITH PJ, enkele dagen na de 170 kilometer Tour d’Extravaganza

Pieter-Jan Naessens (38) opent zaterdag 5 oktober zijn gloednieuwe personal training studio ‘GET FIT WITH PJ’ aan de Rijmsnoerstraat in Bissegem. “Ik wil mensen helpen een betere versie te worden van zichzelf.” Dat doet hij trouwens een week na zijn spectaculaire deelname aan Tour d’Extravaganza 2024: meer dan 170 kilometer lopen door de Schotse natuur.
The post Personal coach

Lees meer »

Rusland haalt Taliban van lijst met terroristische organisaties

Rusland heeft besloten de Taliban van de lijst van terroristische organisaties te halen, wat wordt gezien als een belangrijke stap in de normalisatie van de banden met de extremistische beweging. De beslissing is volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken “op het hoogste niveau genomen”, bericht staatspersbureau TASS.

Lees meer »

Het plan van Israël met grondoffensief in Libanon: “Mikken niet op nauwkeurigheid, maar op maximale schade”

‘Beperkt’ en ‘lokaal’, zo noemt Tel Aviv het grondoffensief dat het Israëlische leger gisteren in Libanon startte. Maar volgens Midden-Oosten-expert Brigitte Herremans (UGent, UAntwerpen) is deze operatie allesbehalve beperkt. Bereikt het conflict de totale escalatie? “Israël zal de Gaza-doctrine – zoveel mogelijk militaire doelwitten aanvallen ongeacht de dodentol onder burgers – doorvoeren in Libanon.”

Lees meer »

Dialysecentrum AZ Sint-Lucas maakt unieke reis naar Kreta

Op reis gaan naar het buitenland is geen evidentie voor dialysepatiënten, die doorgaans om de twee dagen dialyse nodig hebben. Om patiënten toch de kans te geven om op reis te gaan, organiseert het Dialysecentrum van AZ Sint-Lucas Brugge al vele jaren dialysereizen. Op 17 september trok opnieuw een groep van 62 personen naar het
The post Dialysecentrum AZ

Lees meer »