KVC Wingene (3B) pakt eerste zege

De ploeg van trainer Giovanni Pommelaere kende een zwakke start van hun eerste seizoen in derde provinciale B. Op de derde speeldag werd een eerste punt gepakt en dat gaf de ploeg een nieuw elan. Tegen Oedelem was het dan raak op eigen veld, 2-1. Ian Naert speelde daar net als zijn broer Jarne volgens zijn trainer een heel sterke partij.

“Vorig seizoen kwam ik over van KSKV Zwevezele”, opent Ian Naert (23) het gesprek. “Daar voelde ik me als voetballer niet echt gelukkig. Ik kreeg weinig speelminuten en had een trainer die naar de namen keek. Misschien heb ik het ook een beetje zelf verprutst. De overgang naar Wingene heeft mij enorm deugd gedaan. Daar kon ik echt mijn ding doen in een 4-3-3 systeem. Met mijn spitsbroeder Gllles Vandenberghe klikt het zeer goed. In de voorbereiding scoorde ik regelmatig en nu moet ik proberen om dat opnieuw te doen”, aldus Naert.

Heropstanding

“Dit seizoen begon niet zoals we gehoopt hadden”, vervolgt de Wingense flankaanvaller. “De opener in de nieuwe reeks werd duidelijk verloren. Dan volgde het bezoek van Aarsele. We speelde een goede partij maar vergaten voor de rust meer te scoren. Dan kregen we het deksel op de neus, opnieuw een verliespartij die niet mocht gebeuren. Op het veld van Pittem moesten we voor de rust de match beslist hebben. Op het einde werd een duidelijke strafschop niet gefloten en pakten we ons eerste punt. Tegen Oedelem waren we de ganse wedstrijd de baas, we kwamen 2-0 voor maar net een prachtige vrije trap scoorden zij tegen. De laatste 20 minuten zetten ze hoog druk maar konden we met winst afsluiten. Nu is Zerkegem aan de beurt. Het is een raar team dat tegen de betere ploegen kan winnen en tegen de mindere laten ze dan punten liggen. Een onregelmatige ploeg dus. Als je daar tegen speelt is het moeilijk voorspellingen te doen”, besluit Naert. (WD)

Zondag 1 oktober om 15 uur: VK Zerkegem – KVC Wingene.

The post KVC Wingene (3B) pakt eerste zege is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe uitbaters van B&B Quarter House: van McDonald’s naar paardenpension

Quarter House, de B&B met paardenpension in Moerkerke, heeft nieuwe uitbaters. Vanessa Huughe (50) en Kris Bogaerts (45) zwaaien nu de plak op het domein. “Als grote paardenliefhebbers kenden we het domein al en toen we de kans kregen de uitbating over te nemen, hebben we toegehapt”, zegt Vanessa.
The post Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe

Lees meer »

Dames van SK Reningelst mikken op top vijf

Na een zesde plaats vorig seizoen willen de dames van SK Reningelst minstens even goed doen in eerste provinciale. Er komen vier nieuwe speelsters bij.
The post Dames van SK Reningelst mikken op top vijf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hilde neemt na 42 jaar afscheid van ’t Mozaïek in Eernegem

Op 28 juni trekt Hilde Lesaffre uit Oudenburg voorgoed de deur van Gemeentelijke Basisschool ’t Mozaïek in Eernegem achter zich dicht. Na 42 jaar dienst kan ze gaan genieten van haar welverdiend pensioen, en van haar kinderen en kleinkinderen.
The post Hilde neemt na 42 jaar afscheid van ’t Mozaïek in Eernegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Massagefestival in het groen van Moorsele: “In vijf cabines maak je kennis met allerlei technieken”

Verschillende massagetechnieken, een gezellige loungebar en zelfs een kidscorner? Welkom bij het Massagefestival van Moorsele. Te midden het groen van de landelijke natuur, verwelkomt Joke Lenez (56) iedereen op 20 en 21 juli. “En wie helemaal geprikkeld wordt, kan hier meteen ook les volgen.”
The post Massagefestival in het groen van Moorsele: “In vijf cabines maak je kennis met

Lees meer »

Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

De Mechelse onderzoeksrechter heeft maandag een reconstructie gehouden van de moord op de 43-jarige Maria G. Zij werd in haar appartement in Beerzel met messteken om het leven gebracht door haar echtgenoot Ali G. (62). De man reageerde emotioneel tijdens de reconstructie en hij herinnerde zich ook niet alles van die fatale nacht.

Lees meer »

Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn

Vladslo heeft er een nieuw speelplein bij. Het speelterrein ligt in de Beerststraat, net tegenover de vrije basisschool, op een terrein dat eigendom is van lokaal dienstencentrum De Klaproos.
The post Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn appeared first on KW.be.

Lees meer »