Dirk Dobbelaere opent een pop-upspeelgoedwinkel in Wevelgem: “Budget- en familievriendelijk”

Dirk Dobbelaere opent op zaterdag 30 september een pop-upspeelgoedwinkel in de Kortrijkstraat 370/1 in Wevelgem, naast Action. Je kunt er terecht voor een breed aanbod aan speelgoed en wie voor 30 euro koopt, krijgt – enkel op 30 september tussen 11 en 14 uur, een gratis portie frietjes.

Dozen in alle soorten en kleuren staan netjes opgestapeld. Mickey Mouse lacht je toe. Dirk is klaar om geïnteresseerde kopers te ontvangen. “Ik heb nu al tien jaar een eigen groothandel in merkenspeelgoed. Daarvoor werkte ik voor Unica, als vertegenwoordiger voor Oost- en West-Vlaanderen. Ik startte een business to business voor Fun om dan in een partnership te stappen met Supra Bazaar. Voor mijn eigen zaak huurde ik een magazijn in het bedrijvencentrum en voor de opendeurdag kreeg ik de vraag of ik ook niets van plan was. In een eerste reactie was ik verrast, want ik zorgde voor de personeelscadeaus van Sinterklaas voor grote klanten als KBC, Axa, BASF, Honda en tot voor kort zelfs de Vlaamse Gemeenschap. Door die activiteiten had ik wel heel wat reststocks en ik begon een outlet in de Kouterstraat 12. Mijn Facebookpromoties richtte ik vooral op Noord-Frankrijk.”

Prima aanvulling

“Met deze pop-up naast Action vullen we elkaar prima aan. Een divers publiek, want Action heeft vooral lokale kopers, en een breed gamma om uit te kiezen, want de outlet en de pop-up, die slechts 500 meter uit elkaar liggen, zijn een goeie aanvulling: andere producten, andere promoties.”

Merkproducten

Het pand naast Action stond twee maanden leeg en het kwam tot een akkoord tot eind dit jaar. “In de pop-up vind je merkproducten zoals Lego, Playmobil, LOL, Paw patrol, Vtech, Fisher-Price, Pokemon en vele andere voor lage prijzen”, weet Dirk, “budgetvriendelijk én familievriendelijk.” Je kan er terecht voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Je kan terecht in de pop-upwinkel van dinsdag tot zondag van 9 tot 12 en 13 tot 18 uur. Voor de Dag van de Klant staat er een bloemetje klaar en wie voor meer dan 10 euro koopt krijgt een geschenkje. Info op www.speelgoedpopup.be of www.toysoutlet.be.

The post Dirk Dobbelaere opent een pop-upspeelgoedwinkel in Wevelgem: “Budget- en familievriendelijk” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Geruchten kunnen toch niet kloppen?”, Michel waarschuwt Orbàn dat hij niet in naam van de EU met Moskou kan spreken

De Hongaarse premier en tijdelijk voorzitter van de EU Viktor Orbán kan niet in naam van de Europese Unie met Rusland spreken. Daarvoor heeft de uittredende voorzitter van de Europese Raad Charles Michel donderdag gewaarschuwd. Ook de Poolse eerste minister Donald Tusk maakt zich duidelijk zorgen over de geruchten dat de Hongaarse premier snel een bezoek zou brengen aan Moskou.

Lees meer »

Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie

Op vrijdag 19 juli staat het Ardooise Waterbekfestival op de kalender. Hoofdact is Regi Live. Ook Get Ready en Maksim prijken op de affiche. Ardooienaar Dennis Cartier zorgt voor een stomende afterparty. Verder staan er foodtrucks en kinderanimatie op het menu.
The post Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voormalig N-VA’er Hugo De Bondt krijgt verkiesbare plaats op Brugse VB-lijst

Keert Hugo De Bondt (76) terug naar de Brugse gemeenteraad, zij het als vertegenwoordiger van een andere partij? Jarenlang zetelde hij voor N-VA, nu plaatst het Vlaams Belang de gewezen politicus op een verkiesbare plaats voor de Brugse gemeenteraadsverkiezingen.
The post Voormalig N-VA’er Hugo De Bondt krijgt verkiesbare plaats op Brugse VB-lijst appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kremlin: geen bemiddelaarsrol voor Turkse president Erdogan in oorlog met Oekraïne

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft tegen de Russische president Vladimir Poetin gezegd dat hij wil bemiddelen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Het Kremlin ziet dat echter niet zitten, zo meldt een woordvoerder van het Kremlin. En de Russische nucleaire waakhond Rosatom beschuldigt Kiev ervan een droneaanval te hebben uitgevoerd op een onderstation van de kerncentrale van

Lees meer »

Torhout krijgt nieuwe stadswandelroute: “Deze groene regio nodigt uit om te pauzeren”

Westtoer, de provincie West-Vlaanderen en het stadsbestuur hebben de handen in elkaar geslagen voor het realiseren van een nieuwe wandelroute door de Torhoutse stadskern. Het traject van 3,6 km is aangeduid met 80 metalen klinknagels en gidst de wandelaars langs erfgoedsites, groene plekken en streetart.
The post Torhout krijgt nieuwe stadswandelroute: “Deze groene regio nodigt uit om te pauzeren”

Lees meer »

De Leraarskamer van Knack zoekt West-Vlaamse stemmen

Over ons onderwijs lijkt iedereen tegenwoordig een mening te hebben. Knack peilde het voorbije schooljaar in ‘De Leraarskamer’ naar wat leerkrachten zélf denken over het lerarentekort, de nieuwe minimumdoelen of centrale toetsen. Dat doet ons zusterblad straks opnieuw, maar nu gaat in élke provincie een panel leerkrachten met elkaar in gesprek.
The post De Leraarskamer van Knack zoekt West-Vlaamse

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Orbán vraagt Zelensky wapenstilstand te overwegen – Rusland claimt vernietiging van Su-27-straaljagers in Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »