Visser (72) uit Sint-Katelijne-Waver verdronken in Schulensmeer

Woensdagnamiddag is in het Schulensmeer het lichaam van een man gevonden. Het parket van Limburg startte het draaiboek voor ongewone sterfgevallen op. Uit onderzoek bleek dat het om een spijtig ongeval gaat. Het slachtoffer is een 72-jarige visser uit Sint-Katelijne-Waver. Dat meldt Belga.

Meer krantenkoppen in België

Engelse gemeente op 50 kilometer van kust overspoeld door zeemeeuwen: “Niemand durft nog buiten te zitten”

In het Engelse Hyndburn hangt een ware zeemeeuwenplaag in de lucht, hoewel de gemeente op minstens 50 kilometer van de dichtstbijzijnde kust ligt. Voor de bewoners is de situatie stilaan ondraaglijk geworden nu meer dan 3.000 vogels de gemeente helemaal hebben ingepalmd. “De vogelpoep ligt overal. Niemand durft nog in de tuin te zitten, het is echt een nachtmerrie”, getuigt

Lees meer »

Atleten ontvluchten eigen feestje in Parijs

Er werd gevreesd voor een aanslag of een politieke manifestatie, maar het werd uiteindelijk een aanhoudende regenbui die de openingsceremonie van de Olympische Spelen in het water deed vallen. Duizenden atleten, onder wie de Belgische, ontvluchtten hun eigen feestje. Ook koning Filip en premier De Croo hielden het na een half uur voor gezien.

Lees meer »

In Thailand geeft boksen kans op slagen

In Thailand doet boksen de harten van het volk sneller slaan. De sport opent er deuren richting Olympische Spelen of een beter leven. Een voltreffer in een land met een van de grootste inkomstenverschillen ter wereld.

Lees meer »

Vluchten vertraagd, vliegtuigen kapot: wat is er aan de hand bij TUI?

Weer hebben reizigers die met TUI vanuit Zaventem op vakantie wilden vertrekken, urenlang moeten wachten op hun vlucht. En intussen kan TUI niet meer vanuit Antwerpen vliegen, omdat alle drie vliegtuigen defect aan de grond staan. Of hoe de luchtvaartmaatschappij dé pechvogel van het vakantieseizoen lijkt te zijn. Wat is er juist aan de hand? “Mijn inschatting is dat dit

Lees meer »

Arthur De Sloover wint met Red Lions ook van Nieuw-Zeeland

De Belgische hockeymannen (FIH-4) hebben zondag ook hun tweede groepswedstrijd op de Spelen in Parijs gewonnen. Nieuw-Zeeland (FIH-10) werd met 2-1 verslagen. Zaterdag waren de Red Lions al met 2-0 te sterk voor Ierland (FIH-11).
The post Arthur De Sloover wint met Red Lions ook van Nieuw-Zeeland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Achtkoppige bende internetoplichters voor de rechter: “Ze hebben mijn 96-jarige vader gekraakt voor wat snel geldgewin”

Een achtkoppige bende oplichters die de voorbije jaren in Vlaanderen minstens twintig slachtoffers grote sommen geld afhandig maakte, verschijnt vrijdag voor de rechter in Kortrijk. “Mijn vader was 96 jaar, maar regelde alles nog zelf. Na de oplichting ging het snel bergaf met hem en is hij gestorven. Die oplichters hebben hem gekraakt”, getuigt de dochter van een van de

Lees meer »

Comeback Jurgen De Witte op Legendarische Dinsdagclub: “Kinky Wesley kruipt nog eens in zijn Elviskostuum”

‘The Return of Kinky Wesley’, zo kondigt Jurgen De Witte zijn comeback aan op Don Vitalski’s Legendarische DinsdagClub in Oostende. “Het wordt een bonte avond met zowel zang, dans, acts, knuffelwerpen, burlesque, super veel ambiance én ik in mijn Elviskostuum”, aldus Kinky Wesley.
The post Comeback Jurgen De Witte op Legendarische Dinsdagclub: “Kinky Wesley kruipt nog eens in zijn

Lees meer »

Veertiger die partner met mes in hand steekt en haar daarna probeert te wurgen mag gevangenis verlaten

Ivan V. (49) uit Oostende mag de gevangenis verlaten nadat hij zijn vriendin met een mes gestoken heeft én haar ook nog eens tot twee keer toe probeerde te wurgen. De veertiger kreeg maandagochtend van de Brugse strafrechter immers een celstraf met probatie-uitstel. De zoon van de vrouw kwam tussenbeide om de gemoederen te bedaren.
The post Veertiger die

Lees meer »