TablooVivant heropent na negen maanden door wegenwerken: “Beleving van winkel echt gemist”

Op vrijdag 29 september heropent Hilde Arfeuille (59) opnieuw de deuren van tablooVivant, de bloemen- en decoratiespeciaalzaak in de Wijnendalestraat in Beveren. Door wegenwerken in de straat besloot Hilde namelijk in januari om haar zaak even te sluiten en zich te focussen op de webshop. “Ik ben dankbaar, maar het was uiteraard niet hetzelfde aangezien de beleving van een fysieke winkel er op die manier niet is”, aldus Hilde die van gelegenheid gebruik maakte om de winkel opnieuw in te richten.

In januari begonnen de wegenwerken in de Wijnendalestraat in Beveren. Middenin die straat ligt tablooVivant, de bloemen- en decoratiespeciaalzaak van Hilde Arfeuille. Doordat haar zaak hierdoor onbereikbaar werd, besloot Hilde om zich te focussen op haar webshop. “Ik ben blij dat ik de afgelopen maanden op die manier kon verder werken, maar het was uiteraard niet hetzelfde zoals met een fysieke winkel. Vooral de beleving was er niet en dat heb ik gemist”, opent Hilde het gesprek.

Nieuwe inrichting

De baseline van tablooVivant is: bloemen en woonsfeer. Om dat laatste nog wat meer te benadrukken, maakte Hilde van afgelopen periode gebruik om haar winkel in een nieuw jasje te steken. “We hebben de winkel opnieuw ingericht en daarbij vooral meer accenten gelegd op beleving, zoals geur en kleur. Nog meer dan vroeger het geval was. Ik ben alvast heel tevreden met het resultaat”, aldus Hilde, die wel benadrukt dat ze ook online actief zal blijven.

Aangezien beleving voor Hilde een cruciaal aspect is binnen haar zaak, is het dan ook niet meer dan logisch dat de heropening voor haar een belangrijk gegeven is. “Het is moeilijk om de beleving over te brengen via een digitale weg. Met tablooVivant beschik ik ook over een gevarieerd cliënteel waarbij niet iedereen mee is in de digitale wereld. Vooral voor hen is het belangrijk dat ze weten dat we terug bereikbaar zijn, want voor alle duidelijkheid: de wegenwerken zitten er nog niet op. Tot aan onze winkel is de baan afgewerkt, maar het resterende deel zou pas tegen de zomer van 2024 klaar zijn. Vanuit Stad Roeselare zijn ze alvast aan het kijken voor parkeerplaatsen, zodat dit geen probleem kan vormen om onze winkel te bezoeken.”

Feestelijke driedaagse

Voor de heropening pakt Hilde uit met een feestelijke driedaagse van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober. “Op vrijdag zullen we van 14 tot 20 uur open zijn en wordt er live gitaarmuziek gespeeld. Zaterdag en zondag zijn we doorlopend open van 10 tot 18 uur. Die dagen staan dan in het teken van het Weekend van de Klant en bieden we een drankje en speciale kortingen aan. Bovendien vieren we ook in één adem ons twaalfjarig bestaan. Ik kijk er alvast vol spanning naar uit. Van mijn kant kan ik alvast meedelen dat het goed zit. Ik heb heel veel zin om er terug in te vliegen in de fysieke winkel”, besluit Hilde.

TablooVivant vangt na het feestelijke heropeningsweekend weer aan met de gekende openingsuren. De zaak is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur en op feestdagen. Op maandag en zondag is de zaak gesloten. Meer info op: www.tabloovivant.be.

The post TablooVivant heropent na negen maanden door wegenwerken: “Beleving van winkel echt gemist” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Ik wil niet dat de Giro zich herhaalt”: Remco Evenepoel draagt rood Wolfpack-mondmasker op laatste persconferentie

Opvallend beeldje: Remco Evenepoel (24) werkte zijn laatste persconferentie voor de Tour de France in het statige Palazzo Vecchio af met… een rood Wolfpack-mondmasker. Gezien het recente Covid-opstootje en enkele ‘slachtoffers’ die dat maakte in het startpeloton (Geoghegan Hart, Kuss) wil de wereldkampioen tijdrijden geen enkel risico nemen.

Lees meer »

Voorpost bezet hotel Apollo in Zutendaal terwijl eerste asielzoekers zich settelen: “Families met kinderen intimideren kan absoluut niet”

In Zutendaal hebben militanten van de radicaal rechtse groep Voorpost het voormalige hotel Apollo in Zutendaal een tijdlang bezet. Ze hingen affiches en Vlaamse strijdvlaggen op en staken rookbommen en vuurpijlen af. Enkele weken geleden raakte bekend dat er in het pand zestig asielzoekers onderdak zouden krijgen. Intussen zijn er al zestien mensen ingetrokken, waaronder ook kinderen. “Deze actie is

Lees meer »

Twee doden bij vliegtuigongeluk in Noorwegen

Twee mannen zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk in Noorwegen. Volgens de politie stortte het vliegtuigje neer op de snelweg E6 in de gemeente Oppdal bij een privévliegveld, waarna brand uitbrak. Een van de twee inzittenden overleed op de plaats van het ongeluk, de ander in een ambulance op weg naar het ziekenhuis.

Lees meer »

De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’

Het lokaal bestuur De Panne gaat samen met het woonzorgcentrum Sint-Bernardus, het Expertisecentrum Dementie en de Alzheimer Liga in zee om met het nieuwe project ‘Dementievriendelijk De Panne’ inwoners met dementie te ondersteunen.
The post De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPROEP. Vertrek jij liftend op vakantie?

Het kost niets, het is sociaal, avontuurlijk en toch is liften helemaal uit de mode geraakt. Voor een fijn vakantie-artikel zijn we op zoek naar mensen die wel nog de duim opsteken en met onbekenden meerijden om op hun vakantiebestemming te geraken. Vertrek jij de komende dagen naar je droombestemming en wil je vertellen hoe het precies gaat aanpakken, welke

Lees meer »

EXCLUSIEF. Reuzengrote vol-au-vent en Bart De Wever als special guest: zo trouwde VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer

Voor een keer zélf het nieuws van de dag. VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer (33) zei zaterdag in Antwerpen ja tegen haar grote liefde en ondernemer, Jens De Maere (34). Alle clichés gingen daarbij overboord, zo onthult de bruid enkele details: “We hebben een hele grote vol-au-vent-koek laten maken in plaats van een bruidstaart, en Bart De Wever liet ons op

Lees meer »

Politie pakt 3 mannen op voor drugsfeiten aan KBC Overijse

De politie heeft maandag 3 mannen opgepakt voor drugsgerelateerde feiten rond het KBC kantoor in het centrum van Overijse. 1 van de 3 werd meteen na ondervraging vrijgelaten, 1 man moet vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen. De 3e verdachte, een minderjarige, moet voor de Franstalige jeugdrechter verschijnen.

Lees meer »

KIJK. Passagiers getuigen nadat hun vlucht noodlanding moest maken na hevige turbulentie: “Het leek alsof het vliegtuig was neergestort”

Afgelopen maandag moest een Boeing 787-9 Dreamliner van Air Europe een noodlanding maken in het Braziliaanse Natal nadat het toestel werd geteisterd door hevige turbulentie. “Mensen waren aan het schreeuwen en aan het rondlopen. Ik zag iemand vastzitten in het bagagevak!”, getuigt een vrouwelijke passagier. Het toestel was onderweg van Madrid naar Montevideo (Uruguay). “Maar van het ene op het

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Procureur-generaal Oekraïne: “Groep plande staatsgreep in Kiev”

Bij een Oekraïense droneaanval is zondag een 4-jarig meisje in een auto in de zuid-Russische regio Belgorod om het leven gekomen. Dat heeft de regionale gouverneur gezegd. En in de afgelopen week heeft Rusland 800 glijbommen boven Oekraïne gedropt, zo hekelt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Hij vraagt opnieuw om meer hulp van het Westen bij de luchtafweer. Volg hier

Lees meer »

De Kringloopwinkel opent pop-up in Ring Kortrijk

Ring Kortrijk krijgt er een tijdelijke duurzame publiekstrekker bij. De Kringloopwinkel opende er op 1 juli een pop-up shop met als hoofdaanbod tweedehandskledij en accessoires. De tijdelijke winkel blijft open tot eind augustus.
The post De Kringloopwinkel opent pop-up in Ring Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »