Renteklim zet beurzen stevige rem op

07:10 Het besef dat de rentes voor een langere tijd hoog zullen blijven, zet een stevige rem op de beurzen.

Meer krantenkoppen in België

Florida zet zich schrap voor nieuwe orkaan

Terwijl Helena al meer dan 200 doden heeft gemaakt en voor gigantisch veel schade zorgde, komt tropische storm Milton wellicht woensdag aan land in West-Florida. Gouverneur Ron DeSantis heeft de noodtoestand al uitgeroepen.

Lees meer »

Groen en Vooruit sluiten coalitie met PVDA niet uit, drie burgemeesters niet tegen besturen tegen Vlaams Belang

Voorzitters Nadia Naji (Groen) en Conner Rousseau (Vooruit), sluiten coalities op gemeentelijk niveau met PVDA niet uit. Dat hebben ze donderdagavond gezegd tijdens Het Grote Gemeentedebat van VTM NIEUWS tussen de zeven grote partijen . Met Vlaams Belang samenwerken ziet geen van de partijen zitten, al was zes procent van de aanwezige burgemeesters wél voorstander.

Lees meer »

Howest bekroond met beste design- en gameopleiding ter wereld

Elk jaar publiceert The Rookies een wereldwijde ranglijst van scholen waar volgens hen het meeste talent in de creatieve sector te vinden is. Howest scoort opnieuw internationaal goud voor Productontwerpen en Mobile Game Design.
The post Howest bekroond met beste design- en gameopleiding ter wereld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Chiro Pimpernel ontvangt 164 leden op startdag

Chiro Pimpernel blikt tevreden terug op een geslaagde startdag. Op zondag 22 september trapte de jeugdbeweging het werkjaar af met zoals gebruikelijk de bekendmaking van de leidersverdeling. In totaal waren er 164 leden op de afspraak. Zij krijgen leiding van 28 gemotiveerde jongens en meisjes. (gf)
The post Chiro Pimpernel ontvangt 164 leden op startdag appeared first on KW.be.

Lees meer »

3 ex-agenten veroordeeld voor dood Tyre Nichols in VS

In de Amerikaanse staat Tennessee zijn 3 voormalige agenten veroordeeld voor hun rol in de dood van de 29-jarige zwarte man Tyre Nichols. Zij riskeren celstraffen tot 20 jaar. De ex-agenten, die ook alle 3 zwart zijn, riskeerden aanvankelijk levenslange gevangenisstraffen, maar de jury achtte de zwaarste aanklachten niet bewezen.

Lees meer »