Ook invaller Doku kan het tij niet keren: Manchester City verliest in Newcastle en ligt uit de League Cup

Een flink gewijzigd Manchester City ligt uit de League Cup. De troepen van Pep Guardiola verloren met het kleinste verschil op bezoek bij Newcastle. Jérémy Doku kreeg 20 minuten, had enkele versnellingen in petto, maar kon de situatie niet mee rechtzetten.

Meer krantenkoppen in België

“Paramount en Skydance sluiten fusiedeal”

Mediabedrijf Paramount Global en productiehuis Skydance, dat samen de blockbuster ‘Top Gun: Maverick’ met Tom Cruise maakte, hebben dan toch een akkoord bereikt over een fusie, enkele weken nadat ze hadden aangekondigd dat gesprekken waren afgebroken. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

Lees meer »

Voormalig geletruidrager Gilbert Desmet op 93-jarige leeftijd overleden

Gilbert Desmet is vannacht op 93-jarige leeftijd overleden. Desmet, sinds 2021 ereburger van Lichtervelde, was de oudste nog in leven zijnde geletruidrager. In zijn ganse carrière behaalde Smetje 101 overwinningen, zowel in eendagskoersen als in rittenkoersen.
The post Voormalig geletruidrager Gilbert Desmet op 93-jarige leeftijd overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28) op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen: “Extreemrechtse golf trekt over Frankrijk”

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond op basis van schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Ondertussen protesteren honderden linkse activisten in hoofdstad Parijs. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de

Lees meer »

KIJK. “Hij pakte hem bij zijn hoofd en begon te slaan”: Amerikaanse agent valt tiener aan tijdens kinderfeestje

In Galveston, Texas, is een kinderfeestje volledig uit de hand gelopen. Een agent in burger kwam poolshoogte nemen omdat er zoveel mensen bij het zwembad van een appartementencomplex waren, waar het feestje plaatsvond. Vervolgens ontstond er een hevige discussie, waarna de agent een tiener aanviel. Een moeder kon het hele incident filmen. De politie is een onderzoek gestart.

Lees meer »

Ruth Beeckmans niet akkoord met werkplanning van ‘Sneeuwwitje’-collega Manu Van Acker: “Ik schrijf een briefje dat je niet moet gaan”

Vanaf vandaag kan je in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne naar de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ gaan kijken. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje. Reporter Jarne was erbij op de grote première en kon spreken met de hoofdcast. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

Stad Izegem introduceert hondenpoepbuizen

De stad Izegem plaatst deze week op vier locaties hondenpoepbuizen. De buizen zijn speciaal ontworpen om hondenpoepzakjes in te zamelen.
The post Stad Izegem introduceert hondenpoepbuizen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Verandert Frankrijk van systeem? Deschamps denkt na over een 4-4-2 met twee aalvlugge spitsen

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, vandaag wordt er om 10u30 getraind in het Team Base Camp in Freiberg, waarvan alleen het eerste kwartiertje niet gesloten is. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf Arena. Ondertussen denkt

Lees meer »