Nieuwe deal voor investeerder Syntagma rond ex-CEO Tessenderlo

13:45 De Brusselse investeringsmaatschappij Syntagma Capital rond onder meer Frank Coenen, de ex-CEO van Tessenderlo Group, staat dicht bij de overname van een stuk van het Amerikaanse concern Lennox.

Meer krantenkoppen in België

“Hij zal herinnerd worden als sekssymbool en familieman”: acteur en zanger Kris Kristofferson (88) overleden

De Amerikaanse songwriter, zanger en acteur Kris Kristofferson, vooral bekend van zijn nummers ‘Me and Bobby McGee en ‘Help Me Make It Through the Night’, is zaterdag op het Hawaïaanse eiland Maui, waar hij woonde, overleden. Dat heeft zijn familie aan de Amerikaanse media laten weten. Hij speelde ook naast Barbara Streisand de hoofdrol in de blockbuster ‘A Star Is

Lees meer »

Oudste station van het land staat officieel te koop

De NMBS gaat officieel over tot de verkoop van het station van Tienen, het oudste stationsgebouw in België. Op belgiantrail.be staat de verkoop sinds vrijdag geafficheerd. Tot 10 januari 2025 kan een bod uitgebracht worden. Zoals eerder gemeld zal NMBS in geval van een verkoop loketten, een wachtzaal en toiletten in het gebouw behouden.

Lees meer »

Howest bekroond met beste design- en gameopleiding ter wereld

Elk jaar publiceert The Rookies een wereldwijde ranglijst van scholen waar volgens hen het meeste talent in de creatieve sector te vinden is. Howest scoort opnieuw internationaal goud voor Productontwerpen en Mobile Game Design.
The post Howest bekroond met beste design- en gameopleiding ter wereld appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Hilde Crevits na overlijdens van haar moeder, vader en schoonvader: “Ik heb vandaag pas het gevoel dat ik volwassen ben geworden”

Bij elke hand die ze schudt, wordt Hilde Crevits (57) gefeliciteerd en gecondoleerd tegelijk. De nieuwbakken Vlaamse minister van binnenlands bestuur en integratie verloor in drie weken tijd, in volle regeringsonderhandelingen, haar beide ouders en haar schoonvader. “Ik overwoog serieus om geen minister meer te zijn. Maar mijn vader, tot op zijn sterfbed, sprak me streng toe: ‘Nìet stoppen! Ons

Lees meer »

Michiel de Meyer te zien als Shrek in ‘Shrek de Musical’: “Het is een uitdagende rol door het kostuum én het masker”

Dit theaterseizoen wordt het iconische verhaal van de oger Shrek opnieuw tot leven gebracht op de planken. Shrek de Musical, geproduceerd door Van Hoorne Studios, is na een succesvolle tourstart onderweg door Nederland en zal in juni 2025 ook te zien zijn in België, met voorstellingen in Antwerpen, Hasselt en Gent. Van Hoorne Studios kondigt nu aan dat musicalacteur Michiel

Lees meer »

Hoe het vrouwenwielrennen boomt dankzij Kopecky: “Lotte is een ‘Flandrienne’, weerbaar en nuchter. Daar houden Vlamingen wel van”

Het vrouwenwielrennen boomt als nooit tevoren. Op tien jaar tijd zijn de kijkcijfers met 50 procent gestegen – wedden dat we dit weekend ook weer massaal de tv aanzetten voor het WK gravel? Veel heeft natuurlijk te maken met Lotte Kopecky (28), de juiste vrouw op het juiste moment. “De vrouwenkoers stond te springen om populair te worden, het was

Lees meer »

Lennert Vanlathem tevreden na zijn WK-debuut in Zürich

Aan het WK in Zürich stond ook een Oostduinkerkenaar aan de start. Lennert Vanlathem (24) reed mee bij de C1-klasse en werd zowel in de tijdrit als in de wegrit zevende.
The post Lennert Vanlathem tevreden na zijn WK-debuut in Zürich appeared first on KW.be.

Lees meer »