Food’OR uit Oostrozebeke valt in de prijzen tijdens vakwedstrijd ‘Special Eurobeef 2023’

Food’OR, de lokale verswinkel, slagerij en traiteur uit Oostrozebeke, is verheugd over de prestaties van zaakvoerders, Jarne en Marie, tijdens de vakwedstrijd ‘Special Eurobeef 2023’.

Jarne en Marie hebben, ondanks hun eerste deelname, indrukwekkende resultaten behaald. Ze wonnen maar liefst zeven gouden medailles en één zilveren medaille. De prestatie toont hun dagelijkse inzet voor het vakmanschap. “Deze erkenning stimuleert ons om ons dagelijks streven naar ambacht en topkwaliteit verder te zetten”, aldus Jarne.

De bekroonde producten van Jarne en Marie zijn verkrijgbaar bij Food’OR, een lokale bestemming voor vers vlees en culinaire lekkernijen. Klanten kunnen genieten van de smaak, die getuigt van de toewijding van deze jonge ondernemers. Bovendien zullen de creaties van Jarne en Marie te proeven zijn op de braderie in Oostrozebeke, die plaatsvindt op zaterdag 30 september van 14 uur tot 19 uur. Food’OR zal een kraam hebben waar bezoekers kunnen kennismaken met hun bekroonde vleeswaren. “We kijken er al naar uit om iedereen te laten proeven van onze ambachtelijke producten”, klinkt het nog bij Marie.

Meer info: www.foodor.be.

The post Food’OR uit Oostrozebeke valt in de prijzen tijdens vakwedstrijd ‘Special Eurobeef 2023’ is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Twee rijstroken versperd op A12 naar Brussel na ongeval

Op de A12-autosnelweg tussen Antwerpen en Brussel is er flink wat verkeershinder ter hoogte van Meise nadat een personenwagen is ingereden op een vrachtwagen. Dat meldt de federale politie. Het is nog niet duidelijk of er bij het ongeval gewonden gevallen zijn.

Lees meer »

“Wat is er met zijn gezicht gebeurd?” Internet raakt niet uitgepraat over ‘nieuwe look’ Zac Efron

Wat is er gebeurd met Zac Efron? Dat is wat de kijkers van z’n nieuwste film ‘A Family Affair’ op Netflix zich afvragen. De hartenbreker uit ‘High School Musical’ onderging een serieuze metamorfose: z’n wangen lijken opgeblazen, zijn lippen zien er voller uit en er is aan zijn kaaklijn gesleuteld. Ging Zac langs bij de plastisch chirurg of heeft hij

Lees meer »

André en Liliane zijn een gouden paar

Op 14 juni waren André Verspaille en Liliane Verschueren 50 jaar gehuwd. Dit gouden huwelijksjubileum werd onlangs gevierd.
The post André en Liliane zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Paus keurt heiligverklaring van ‘God’s influencer’ Carlo Acutis (15) goed

Carlo Acutis, een Brits-Italiaanse tiener die de bijnaam ‘God’s influencer’ kreeg, zal heilig worden verklaard. Die beslissing is gisteren genomen op een bijeenkomst van paus Franciscus en het college van kardinalen. Acutis overleed in 2006 op zijn 15e aan kanker. Hij gebruikte het internet om zijn geloof te verspreiden en was erg populair. Er zijn ook 2 wonderen aan hem

Lees meer »

Onze Formule 1-watcher ziet hoe Norris een compleet verkeerd signaal geeft aan Verstappen: “Wacht maar tot hun eerstvolgende duel”

Wat gebeurt er achter de schermen van de paddock in Silverstone? Lees het in het dagboek van onze F1-watcher. Lees hoe een wereldkampioen zijn auto van seizoen 2000 terugvindt, hoe na Toto Wolff een tweede teambaas de oorlog verklaart aan Red Bull, de Britse pers niet wil horen van vrede, een coureur dertien katten heeft en een andere held op

Lees meer »

Antwerpen wil fietsdiefstallen tegengaan met nieuwe afgesloten fietsparkings

In Antwerpen zijn de eerste afgesloten fietsparkings geopend. De stad wil daarmee mensen stimuleren om verschillende duurzame vervoersmiddelen te combineren. Zo kan je nu bijvoorbeeld met de fiets tot de tramhalte aan Olympiade rijden, je fiets daar veilig achterlaten in de afgesloten fietsparking en vervolgens met de tram je reis verderzetten. Fietsen zouden er ook minder makkelijk gestolen kunnen worden.

Lees meer »